Spunkens første juleaften - CopenhagenDaily
5 In jul

Spunkens første juleaften


Juleaften, var dejlig. Mad i lange baner, levende lys, risalamande klokken ti, dans om træet, julegaver og alt hvad der ellers hører med. Spunken sov nogle lure i løbet af dagen, men var frisk til at danse med om træet. Jeg tror han fandt det rimelig mærkeligt at vi sådan skulle rundt om det, mens vi sang, men mon ikke han blir vild med det, som årene går? 😉

Gaveudpakning, foregik i pyjamas, og gaverne bragte glæde. En Brio-gåvogn og en rangle, fra mor og far, nattøj fra mormor, dejligt strik fra Norge og en racerbil fra Katten (i håb om at han kører væk i en hurtig fart?).
Den første juleaften kunne ikke ha været meget bedre.

Nu er vi ferie i Jylland , hos farmor og farfar. Mere om det, når jeg ikke sidder på “kænguru-wifi” 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 27. december 2011 at 11:12

  Umm, det lyder som en rigtig dejlig afslappen juleaften. Dejligt. Glædelig bagjul og nyd det jyske. 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 30. december 2011 at 11:48

   Kram til dig, Catarina. Vi overvejede at køre ind forbi, men Spunken var for hys til at vi ville andet end at køre direkte hjem 🙂

 • Reply
  Katrine
  onsdag 28. december 2011 at 16:35

  Smuk jul, smuk Spunk!!! Hvorfor de norske flag på træet??? Godt nytår til Kjærsten, Katten, Spunken og Spunken’s mor her fra Høng

  • Reply
   Therese
   fredag 30. december 2011 at 11:49

   Jeg er født og døbt i Norge. Det meste af min familie, bor stadig deroppe, og norsk er mit modersmål 🙂 Derfor.

   Rigtig godt nytår til dig og din familie.

 • Reply
  Katrine
  fredag 30. december 2011 at 20:14

  Pudsigt… Min moster bor i Norge, min svigerinde bor i Norge og min niece har norsk som sit modersmål 😉 Jeg mindes med glæde alle mine sommerferier i Sandefjord. Har desuden sejlet 5 år på København-Oslo båden 🙂

 • Leave a Reply