Nytårsmenu - tjek - CopenhagenDaily
2 In barselsliv/ fest/ mad

Nytårsmenu – tjek

Nytårsaften, blir’ stille og rolig, bare herhjemme. Kjærsten, Spunken og jeg, skal sammen træde ind i det nye år. Aftensmaden sørger “Omakase” for, så det eneste jeg skal, er at finde noget dessert. Det er lige til at klare. I skabet står flere flasker bobler, så det er også klaret. Måske skulle man rode noget kransekage sammen – det kan blive i aften, hvis Spunkens humør, tillader det.
Han er hyssere end hys, disse dage, og har flere gange næsten været til salg på ebay…

Nu sover han, og jeg har lidt tid til mig selv, min kaffe og min blog. Næste punkt må være, at svare på alle jeres dejlige kommentarer.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vevika
  fredag 30. december 2011 at 15:18

  Det lyder lækkert og hyggeligt. Håber I får en dejlig aften – og at Spunken er mindre hys i 2012 (og at underboen flytter eller holder k**t).

  Godt nytår!

  • Reply
   Therese
   fredag 30. december 2011 at 17:04

   Hvor er du sød, Vevika 🙂 Kram til dig, og lad os gå nogle flere ture i 2012!

  Leave a Reply