Genialt legetøj

Spunken fik i julegave, en fantastisk dims. Det er en rangle, fra “Manhattan Toys”, og lige siden jeg første gang så den, har jeg tænkt at Spunken skulle ha’ sådan en når han var gammel nok. Den er skidedyr i danske forretninger, men kan fåes noget billigere på Amazon. I det hele taget, køber jeg det meste legetøj og babytilbehør, på Amazon.

Nu har han efterhånden så meget småt legetøj (som gør naller at træde på, når man er oppe om natten, for at hente et glas vand), at jeg er nødt til at finde en kiste af en slags, til at opbevare hans ting i. Jeg er lidt vild med kurvene fra Rice.


Hvad er dit barns yndlingslegetøj?

11 comments
  1. Den rangle ligger også på loftet her. Alexander elskede den og siden også Oline, så den har været alle pengene værd. Jeg købte den inde i Vestergade i den lækre legetøjsbutik, jeg forlængst har glemt navnet på, men som måske stadig ligger der og sælger kvalitet til små og større unger 🙂

    1. Det er et super stykke legetøj, og jeg kan sagtens forestille mig at den kan holde til flere børn (skulle man få flere Spunker;-) ).

      Vestergade i København, eller hvor? For så vil jeg da undersøge sagen.

  2. Magnus har også fået den rangle, efter han og en anden baby var tæt på at overfalde en tredje baby i mødregruppen, der havde sådan en 😀

  3. Villums favorit er morens iPhone, storebrorens er morens iPad! Ser vi bort fra det, så er Villum meget glad for Little People bussen fra Fisher Price, hvor han kan sidde og putte små legesager i og tage op igen – igen og igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om