Søndag den første april - CopenhagenDaily
2 In mig

Søndag den første april

Spunken, sover. Kjærsten sover.

Jeg sidder i sofaneseren, efter at ha’ fodret junior af, med en ordentlig portion havregrød. Forhåbentlig sover han en god time.

Jeg klukker, efter at ha’ hørt P4’s aprilsnar, om Københavns vuggestuer og børnehaver, der skal cykle/løbe energi, så det dækker institutionens forbrug. I vuggestuerne, skal pædagogerne hjælpe til, da de små børn, ikke kan nå pedalerne. Det er humor 🙂

Når vi er ved institutioner, ja, så er Spunken stadig nummer chok. Nu har jeg skrevet med en dagplejemor i Brønshøj, og vi skal til samtale. Det ville faktisk passe mig fint, hvis han skulle i dagpleje istedet for vuggestue.

Senere i dag, skal vi en tur på Strøget. Jeg har fået en portion skatte og feriepenge, som skal bruges til en lille forkælelse i form af et par nye sneakers. Der var også noget om en rygsæk, jeg gerne ville ha’.
Nu må vi se, hvor længe vi orker at være derinde. Der er sikkert mange mennesker, på sådan en første søndag i måneden.

Rigtig god søndag, til dig og dine.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  conny
  mandag 2. april 2012 at 12:21

  Håber, du havde en god og givtig tur på strøget med penge på lommen.

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. april 2012 at 11:13

   Pyha, Conny. Fik da brugt penge 🙂 hi hi

  Leave a Reply