Gule blomster, på mark og i vase - CopenhagenDaily
0 In familien

Gule blomster, på mark og i vase

20120504-191213.jpg

Spunkens mormor, er på besøg. Vi hentede hende, tidligere i dag, for jeg ville nemlig gerne en smuttur på landet, for at dufte til rapsmarkerne. Jeg havde det store kamera med, og fik taget nogle fine billeder. Lige nu, må I dog nøjes med “instagram”-billeder, for det store kamera, skal lige tømmes, og det tar’ lidt mere end de to minutter jeg lige har til at blogge, inden den velduftende lasagne skal ud af ovnen, og den italienske rødvin skal drikkes.

Kan I høre jeg hygger mig? 😉

Duften af mælkebøtter, er måske den bedste blomsterduft jeg kender. Lige på dét plan, behøver man altså ikke at købe blomster i dyre domme til mig. Hi hi. En buket mælkebøtter, i vase, lige foran min næsetip – ahhhhh.

20120504-191223.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply