Det hjalp med en lur

20120604-175659.jpg

Over to timer på øjet, fik Spunk og mor. Nu er vi klar til resten af dagen. Ingen sure miner, i hvert tilfælde ikke de næste 30 minutter 😉

Om lidt skal jeg i sving med aftensmaden. Jeg har købt ind efter Feminas madplan, hvor dejlige Louisa har lavet opskrifterne. Det er lige noget for mine smagsløg.
I aften står den på pasta med bacon og friske ærter. Ærterne må dog være dem fra frost, for jeg har ikke haft energi til de store udflugter i dag. Men det går nok, og kommer sikkert også til at smage dejligt. Ved siden af pastaretten, skal der laves pesto af “bredrøvet” persille. Mums. Jeg elsker pesto.

Hvad skal du ha’ at spise i aften?

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere