På ferie, med familien - CopenhagenDaily
4 In familien/ skagen

På ferie, med familien

20120614-221154.jpg
“Brandmajor-Spunk”, kigger skeptisk på det danske sommervejr.

I morgen, skal Spunk, Kjærste og jeg, afsted på ferie, for første gang. Altså i mere end et par overnatninger. Vi forlader ikke kongeriget, men smutter til Skagen.
Sidst jeg var der, var med min dejlige veninde Mette. Vi havde uge deroppe, hvor vi cyklede rundt, spiste fisk og slappede af.
Nu blir’ det så en familietur, og jeg glæder mig. Vi håber at vejret er med os, eller at det i det mindste ikke regner hver dag. Så blir’ det altså lidt kedeligt. Så skal vi trille en tur i Klitten…fnis!

Det er det eneste ferie, vi får sammen, denne sommer. Vi havde en plan om at ta’ til Norge, og besøge min familie, men med en Spunk der hader at køre bil, så duer det ikke. Forhåbentlig ser det hele anderledes ud senere på året, eller til næste år.

I dag, var Spunken hjemme fra dagpleje. Ikke fordi han var syg, men han har en hosten og rallen, som han har svært ved at komme af med. De andre drenge, er også lidt slatne, og de blir’ alle ved med at gå ned med feber og snot. Ihh, den skide virus altså. Nu håber jeg at Spunken slipper, og at han kan nyde en uges ferie, uden at få feber eller andet snask.

Vi trillede os en tur i dag, og besøgte en af “damerne” fra mødregruppen. Hun er flyttet i den skønneste lille villalejlighed, og Spunk og “Bønne”, legede og hyggede sig. Spunken lærte at spise hytteost, og Bønne lærte af Spunken, at spytte mad ud… arj, altså! 😉 Det er Spunkens hit for tiden. Få mad ind i munden, ta’ det ud og kigge på det, og så putte det ind i munden igen… Ja ja, han skal jo lære det, og hvis det er rart for ham lige at se en ekstra gang, hvad det er han spiser, så må han da gøre det.

Vi trillede hjemad i støvregn, og Spunken tronede som en anden brandmajor, i sit regntøj. Det er i øvrigt næsten umuligt at finde regntøj uden skadelige stoffer i, men skulle du være interesseret i at købe “sundt” regntøj, skal du gå efter Katvig eller Green Cotton. Begge dele, forhandles her hos Naturebaby.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Dottie
  torsdag 14. juni 2012 at 22:06

  Øv øv, håber at spunken holder sig frisk så det bliver en ferie uden sygdom 🙂
  Hvor er det dejligt, at du har fået venskab igennem mødregruppen 🙂 ingen af dem i min mødregruppe er særlig interesserede i hinanden, og der er så dårlig stemning, at jeg ikke rigtig har lysten til det mere. Øv havde ellers håbet på et godt venskab derigennem med andre der har børn 🙁
  Jeg har forresten fået købt det regnslag du også har (ihvertfald et magen til ;P ) og vi kom hjem fra regnvejret idag uden våd barnevogn eller baby!! Juhuuu!! 😀

  • Reply
   Therese
   torsdag 14. juni 2012 at 22:17

   Det lyder da ærgerligt, at I ikke kan sammen, i mødregruppen. Vi er fem mødre, og vi har det faktisk godt sammen alle fem. Vi ses på kryds og tværs, og sammen. Det er så dejligt.

   Hvor godt du fik fat i regnslaget. Jeg er så glad for det, og har aldrig haft en våd barnevogn 🙂

   Rigtig god weekend til jer!

 • Reply
  Rejen
  fredag 15. juni 2012 at 03:55

  Håber I får en god ferie og at vejret gider at vise sig for den sommerlige side..Hvor er han fin i sin røde regnjakke..;-D

 • Reply
  Dottie
  fredag 15. juni 2012 at 11:13

  Jeg købte det på trendsales kun lidt brugt 😀

 • Leave a Reply