Aftenhygge - CopenhagenDaily
6 In mig/ spunken

Aftenhygge

Spunken sover, vaskemaskinen snurrer og jeg sidder og nyder tordenvejret. Nyder? – tænker du sikkert, men jo jeg elsker tordenvejr.
Det gør det selvfølgelig ekstra hyggeligt at man sidder indenfor, og ikke cykler rundt i det. Lige nu tænker jeg at der sikkert også er en del studenter på laddet af en lastbil, der blir’ en smule våde.

I morgen skal Spunken til frisør. Han skal være fin inden sin fødselsdag, og jeg synes at hans hår er blevet så tykt at det trænger til at blive tyndet lidt ud. Vi har en tid klokken 9, og hvis vi når det bagefter skal vi en tur i Magasin. Der skal lige købes en gave til ham, og jeg havde tænkt lidt på en elefant. Eller måske en pingvin? Eller hvad med en myresluger? Kjærsten er vist mest til elefanten eller myreslugeren, så nu må vi se hvilke farver de har derinde.
Har du erfaring med tumledyrene fra bObles?

Nu vil jeg nyde at Spunken sover, og putte mig ind i sofaen sammen med Kjærsten. Ahhh.

Ha’ en dejlig aften, derude.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ida
  fredag 29. juni 2012 at 22:35

  Ludvig fik elefanten i dåbsgave og bruger den endnu, her 5 år senere!
  Den er perfekt at tumle på, springe ud fra, vippe på og bruge som bord eller stol. Vi er meget glade for den.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 3. juli 2012 at 20:50

   Det endte med en myresluger, men jeg ville ha taget elefanten. Desværre havde de kun tøsefarver tilbage i Magasin 😀

 • Reply
  ohhhappy
  fredag 29. juni 2012 at 22:51

  Jeg elsker også torden :). Og regn. Blev helt glad, da jeg i morges blev vækket af regnen på vinduerne (kæresten siger, jeg er mærkelig ;)…)
  De der bobles dyr er så fine, jeg ønsker mig en elefant eller en fugl (tror jeg det er…) i gul til Kröte. Desværre er de lige dyre nok, så det bliver nok først til jul/fødselsdag…

  • Reply
   Therese
   tirsdag 3. juli 2012 at 20:51

   Hi hi. Jeg har det som dig. Lyden af regne er så dejlig og beroligende 🙂

   Fuglen, er det den runde ? Isaac endte med at få en myresluger. Den er et hit.

 • Reply
  Rejen
  lørdag 30. juni 2012 at 07:27

  Jeg har købt til Naja, hun har fået uglen, kyllingen og krokodillen. Krokodillen har hun meget glæde af, kyllingen har hun slæbt meget rundt og får lokket mormor til at vippe på den sammen med hende…God weekend og god føs’dag til Spunken…1 år! hvor går tiden hurtigt…;-D

  • Reply
   Therese
   tirsdag 3. juli 2012 at 20:54

   Uglen havde jeg da helt glemt. Den er også rigtig rigtig sød. Du er da den bedste mormor 🙂

   Tiden går SÅ hurtigt. Jeg kan slet ikke følge med.

  Leave a Reply