Så krydser vi igen fingre – og lidt reklame for biksen

Så er prisen på vores lejlighed sat ned… Vi har travlt, for hvis vi skal ha’ fingrene i drømmehuset, skal der ske noget nu. Det er så nervepirrende, og det slider virkelig på energien synes jeg. Alle mine tanker er i det nye hus, mens jeg alligevel mentalt er nødt til at forberede mig på at vi ikke får det. De vil højst sansynligt udleje det for en længere periode, hvis vi ikke får solgt lejligheden denne sommer. Suk.
Så kære læser. Hvis du kender nogen der er på jagt efter en “egoistlejlighed” eller et par uden børn der har solgt deres hus, og gerne vil ind til byen så må du meget gerne dele og sige videre. Det vil betyde alt – og vi sender gerne en stor præmie hvis du er med til at få lejligheden solgt. (Det samme har vi sagt til mægleren, men de lader ikke til at ha’ travlt…. grrrrr).

Og så en lille reklame for butikken. Nu er der sommertilbud, så hvis man har små bebser kan man klæde dem billigt på. Køb tre stykker tøj og få det billigste gratis – hvis det sku’ være 😉

8 comments
 1. Åh, det er bare den værste situation at være i! Vi har selv lige sat hus til salg for 3 uger siden… der er desværre intet sket, men vi har fundet det hus vi gerne vil have! Det er såååå træls 🙁 Men jeg krydser fingre for at prisnedsættelsen virker, og at I snart kommer af med jeres (MEGET) lækre lejlighed 🙂

 2. Jeg kan slet ikke forstå, at jeres lækre lejlighed endnu ikke er blevet solgt! Jeg krydser fingre for jer, og håber prisnedsættelsen har en hurtig virkning, så I kan få opfyldt jeres boligdrøm. Alt andet kan da ikke være rigtigt!:)

  1. Nårh, du er sød Sussi. Jeg håber også snart heldet er med os. Det er bare en dyr lejlighed og der er ikke mange købere på spring derude. Desværre.

   Vi må blive ved at krydse fingre 🙂

 3. Vil de ikke holde huset på markedet mens det er udlejet?
  Hvis det stadig er til salg og i køber det, så kan i jo godt smide lejerne ud når i selv skal bruge huset…

  Jeg håber i får lejligheden solgt.. Hurtigt

  1. Nej. Hvis de ikke får solgt nu til os, overvejer de at binde sig til en længere kontrakt ala diplomat/ambassade udlejning. Så huset ryger af markedet i et år eller mere. Æv.

   Så vi håber at vi snart er heldige og får solgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere