6 In arbejde/ familien/ spunken

Weekend i familiens skød

Jamen jeg glemmer jo helt at jeg har en blog, når vejret er godt og kalenderen er fuld.

Duftende blomsterbed i Frederiksberg Have

I går var Kjærsten, Spunken og jeg ude at købe fødselsdagsgave til min søster. Efter en tur i Lexington, gik vi mod Nyhavn. Der var et hav af mennesker, så vi smuttede ad en sidevej og endte ved Ofelia Beach. Der bød Kjærsten på en formiddagsdrink, som derefter blev nydt med udsigt til vand og glade mennesker.
Derefter gik vi en tur i Magasin, men det blev et meget hurtigt besøg. Mange mennesker og trætte fødder var ikke en god kombination så vi daffede hjemad, og tog en morfar istedet. Dejlig beslutning.

Hallååå dametjener, kom liige og se min frimærkesamling

Lørdag aften blev tilbragt i de små haver, hvor vi fik skøn mad. Spunken charmede tjeneren, og tilsidst var han så forelsket at han var ved at gi’ sit tøjdyr til hende…skøre dreng 😉
Aftnen sluttede på Promenaden med en irish coffee. Spunken sov i vognen, og Kjærsten og jeg fik lidt tiltrængt tid sammen.

Dagen i dag har vi brugt på dejlig fødselsdagsfejring. Vi var inviteret til brunch, hvor den højgravide fødselar-søster og hendes kone havde stået i køkkenet og lavet både lagkage, speltboller, rugbrød, æg, bacon, pølser og andet lækkert. For pokker hvor var det godt.
Vi blev hængende i så mange timer at Spunken til sidst ikke kunne holde øjnene åbne – han nægtede dog at sove der, så vi var nødt til at trille hjemad. Han er alt for nysgerrig når der er mange mennesker. Tænk hvis man gik glip af noget.

Nu er de sidste timer af weekenden gået med afslapning og arbejde. Der er gode tilbud på babytøj i butikken, så hvis din bebs mangler lidt sommertøj til de kommende uger med godt vejr, så kig forbi.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tina - omme i London
  søndag 22. juli 2012 at 22:42

  Altsaa, hvor lyder det som en hyggelig dag. Hvor er det skoent at du skal vaere moster mens Spunken er saa ung, de to faetter/kusiner kan faa masser af glaede af hinanden. 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 22. juli 2012 at 22:46

   Det blir bare så dejligt, Tina. Spunkens lille kusine, kommer til august og jeg glææææder mig 🙂

 • Reply
  Sussi
  søndag 22. juli 2012 at 23:12

  Sådan en kusine-på-vej er da lige sagen for Isaac:) og dejligt, at I bare har travlt med at nyde.. 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 24. juli 2012 at 21:38

   Vi glæder os så meget, Sussi. Det blir så hyggeligt med en lille baby i familien 🙂

 • Reply
  ohhhappy
  mandag 23. juli 2012 at 11:29

  Hvor lyder det bare dejligt med god mad+fødselsdagsfejring, men specielt med den lille baby på vej. Hvor bliver det da fantastisk :)! Jeg har prøvet, at presse min lillebror lidt mht til at Kröte gerne vil ha’ en lille fætter/kusine, men indtil videre uden succes (han er dog også kun lige fyldt 23, så der går nok lidt tid endnu ;).)
  Go’ mandag til dig!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 24. juli 2012 at 21:39

   23 år, ja så venter han nok et par år endnu – men helt ærligt, hvem skal Kröte så lege med 😉 hi hi hii.

   Håber I nyder de dejlige varmegrader.

  Leave a Reply