Flash dit visitkort..

I dag har jeg haft mit første “rigtige” møde. Det var med Urban Elk, og det føltes fedt – og ret så afslappet, for mit kontor er jo pt. i lejligheden, og med Spunken hjemme fordi dagplejen holder ferie. Kollektionen for forår/sommer 2013 blev vist samt en julekollektion der rammer hylderne til oktober. Ihh, hvor var det fint.
Jeg fik givet sælgeren et af mine fine visitkort, og følte mig helt forretnings agtig 😉

Bloggen her, er i den her periode nok lidt ramt af at jeg er ved at starte op med webshoppen. Jeg håber ikke at der sidder nogle læsere derude og tænker “argh, den dér butik igen!?”, men det er jo klart at det der fylder mest i min knold, vil fylde mest på bloggen.

Ellers har Spunken og jeg været på Nørrebro-vandring i dag. Vi mødtes med Spunkens gudmor, og gik først forbi Ricco og hentede en kop kaffe. Den blev drukket i ro og mag i Nørrebroparken, hvorefter Katja viste os “Den røde plads”. Smart nok er der blevet lagt en belægning på cykelstierne, der er så glat i regnvejr, at det nu skal lægges om. Indtil da må cyklisterne på ruten stå af cyklerne og trække…flot 😉
Vi sluttede af med at ose i butikker, og jeg faldt over et fint smykkemærke som jeg overvejer at ta’ ind i butikken. Mere om det en anden dag.

Nu vil Kjærsten og jeg se tegnefilm og spise en kanelbolle, mens jeg sidder og holder øje med Katten. Hun har kastet meget op her til aften, og jeg blir’ så sk*debange hver gang for hun ér jo en gammel kat på 17 år (svarer til 83 menneskeår). Forhåbentlig stopper det, og så må vi ta’ en tur til dyrlægen her en af de nærmeste dage og få hende tjekket.

9 comments
 1. Klart at webshoppen fylder meget – jeg synes det er super fedt! 😀
  Nej, den der cykelsti er for latterlig! Det er utroligt, at de ikke har tænkt at det sku nok var lidt for glat inden de lagde det på.. Spild af penge! :/

 2. Jeg synes det er skønne ved blogs er, at folk netop deler det der fylder her og nu. Barselsmødre fortæller om baby, baby og mere baby.. Og din baby lige nu er jo butikken, som du kan være ganske stolt af;)
  Synes der er en skøn blanding af business og baby:) så skriv du bare løs!;)

 3. Nu du snakker om glat belægning, så skal du være obs på, næste gang I er på torvet her i det sydsjællandske, at belægningen omkring vores “fine” kunst Slattenpatten, er livsfarlig glat når den er våd, hvilket den jo er hver dag da den jo er at springvand…. bare så Spunken ikke kommer til skade, da det er meningen at børn skal komme helt tæt på den og udforske den… ja ja vores kommune er nemlig rigtig smart, eller… hmmm

  1. Jeg er skam åbnet, og har også Serendipity 😉

   DUNS er jeg også selv ret vild med, men pt har de ret mange forhandlere så så længe jeg er nystartet, vil jeg ikke kunne følge med de store butikkers priser på det mærke, uden at det er en dårlig forretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere