Workin' workin' day and night.. - CopenhagenDaily
0 In bolig/ spunken

Workin’ workin’ day and night..

Og jeg der troede at det tog tid at pakke… Shit manner, det her udpakning tar’ livet af mig. Men det er også sjovt….nogen gange…  I dag købte jeg et foderbræt og noget lyng, så der kunne gøres bare en smule udenfor også (ud over de tre sække med bolde jeg samlede sammen i haven i går).

I dag har jeg så pakket køkken ud, og er næsten færdig. Der er en flyttekasse et sted med røremaskine og alle vores glas… Den må dukke op snart for de 80 andre flyttekasser tømmer jo på magisk vis sig selv...

Spunken synes at det hele er pænt underligt. Han er hys og gider ikke spise, putte eller sove noget særligt. Heldigvis synes han der er deeeejligt i dagplejen, så i dag har han haft en skøn dag.
Jeg har lavet et lille legehjørne til ham i spisestuen nej det er ikke med vores gode vilje at væggene er mørke puds-svampemalede på 90’er måden, men vi må ikke gøre noget ved det endnu og søde Mette var forbi i dag og samlede Spunkens lille spisebordssæt. Når han vågner fra sin lille lur i klapvognen, er jeg spændt på at se om hjørnet blir’ godkendt.

Om en halv times tid kommer Kjærsten hjem, og så skal der laves noget laks. Spørgsmålet er om man ikke burde tænde op i grillen?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply