En efterårsferie er gået

…og sikke en ferie.

Der skulle underholdes hver dag, for at Spunken ikke sendte mig høje sukke og himlende øjne. Der skal ske noget. Så det gjorde der. Masser af venindehygge, med veninder der gerne hyggede med den lille Spunk. Hvis her er damer (som ikke er hans mor) elsker han at charme og flirte.

Spunken opbyggede også en mindre afhængighed til Cirkeline, for hvis jeg havde brug for en halv time til at lave frokost, sætte vasketøj over eller andet uden Spunk på armen, blev der sat en dvd på…. 1 styk sofakartoffel, er nu udviklet..

Vi har været på legeplads, gået lange ture og hygget i haven.

Mødregruppen kom også på besøg, og det var dejligt at se nogle af børnene samlet igen. Spunken legede med “Bønne”, som også var den første han legede med da vi startede i mødregruppe.

 Giraf – hunde –  Spunk der leger med ølkurven.. – udsigt.

Så tog vi en tur til Jylland, fredag. Der blev vi til i går, og hold da op som vi oplevede mange ting.

Lange gåture på svigermors jord. Den grænser op til Ree Park, så vi kom forbi lidt giraffer og antiloper. Ikke lige dem man regner med at møde på sin vej igennem jysk skov 😉

En tur ind til Århus, for at konstatere at man ikke skal gå i Salling en lørdag. Til gengæld var der dejligt i gågaden, og vi fik handlet lidt lækre blomster til svigermor og nye natdragter til Spunken.

Lækker hjemmeopdrættet steg, god rødvin og ild i brændeovnen. Sådan slutter man en lørdag af.

Søndag gik turen hjemad, men først et stop forbi en hundekennel – måske blir’ vores familie udbygget til påske, med en lille uldtot.
Ejeren af kennelen, har 8 hunde, og har planlagt to kuld til næste år. Vi fik lov til at hilse på forældrene til det forårskuldet.
Rolige, interesserede og smukke. Ingen nervøse træk og ingen reserverede hunde. Det er det helt rigtige sted at købe hund fra, det er der ingen tvivl om.

Som ekstra bonus, kom Spunken til at hilse på Otto og Nugga. Skønne Anne og den ene af hendes tre smukke døtre, stod klar til snak og hygge. En anden gang skal vi have mere tid til hinanden, for det var hyggeligt!
Otto syntes at Spunken var en underlig størrelse, og det var en fornøjelse at se de to lege. Spunken var meget ivrig efter at sidde i Ottos stol – Otto var ikke så ivrig efter at give Spunken lov. Hi hi.

Behøver jeg at sige at det har været en helt ok uge, og at der ikke har været tid til at opdatere bloggen 🙂

 

Rigtig god mandag til dig og dine.

 

4 comments
  1. Hihi, hvor er han kær den lille nyudviklede sofakartoffel. Jeg tror gerne, han charmerer og flirter med damerne 🙂
   Spunken må også være træt, efter jeres dejlige efterårsferie fuld af oplevelser 🙂

   Det glæder mig, at I har besluttet jer for at få hund til foråret. Og så en collie 🙂 Min gamle hund, Rufus, var en blanding af collie/schæfer. Collier er meget smukke. Man ser dem ikke så meget i gadebilledet længere. Det er forhåbentlig ved at vende.
   Kram til dig og charmøren.

   1. Jeg er helt vild med de lækre collier, Lone. Jeg håber at det hele flasker sig, og at vi får en lille uldtot til foråret.

    Spunken har desværre kvitteret med en gang sygdom efter ferien…måske blev han så vild med at være hjemme sammen med mor, at han tænkte at det var værd at få en forkølelse bare for at være hjemme noget mere… 😉

    Rigtig dejlig weekend til dig og dine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere