Når man godt kunne bruge en gaspedal.. - CopenhagenDaily
9 In mig

Når man godt kunne bruge en gaspedal..

Det er tirsdag formiddag, og indtil videre har jeg fået pakket et par ordrer, opdateret lidt inde på shoppens Facebook og drukket kaffe.


Stemningsbillede fra havnen i Namsos. Glæder mig til at gå en lille tur og kigge på dem 🙂

Jeg burde komme i omdrejninger. Der er meget der skal nås, og shoppen bliver oveladt 100% til Kjærsten fra onsdag i næste uge og 8 dage frem. Spunken og jeg snupper nemlig en flyvetur til Norge, og deroppe er der ikke så meget internet at jeg kan styre det hele selv.
Derfor skal der pakkes lidt adventkalendere ind, laves lister og lægges varer ind. Jeg har modtaget en masse nyt som der skal tages billeder af også. Der er nok at se til.

Nu skal jeg så bare lige finde ud af hvordan jeg forlader overspringsland, og kommer i gang… I mit hovede blir’ der nemlig arbejdet på højtryk (tro det eller lad være…ha ha), og jeg tænker over hvad der skal pakkes med af tøj, hvad skal jeg pakke i, hvordan multitasker jeg både klapvogn og kuffert (og Spunk), kan min far få fat i en autostol deroppe i Norge, er der for koldt deroppe til det danske vintertøj, når støvlerne jeg har bestilt til Spunken at komme frem, hvordan kommer Spunken til at klare flyturen…. Men det ordner sig jo nok alt sammen. Det er nok bare lige en smule angstprovokerende at skulle rejse alene med ham.

1-2-3 sæt i gang dame !

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Cille
  tirsdag 13. november 2012 at 10:35

  Hej – tror det er min første kommentar, men nu har jeg også efterhånden kun læst med i lidt over 1 år… Nå, men flyveturen skal nok gå godt. Når man rejser alene med børn er der så mange hjælpsomme mennesker – og børnene ved som regel godt, at det er tiden at bare opføre sig en anelse medgørligt ;-). Så held og lykke og god tur!

  • Reply
   Therese
   onsdag 14. november 2012 at 09:23

   Hej Cille, og velkommen til 🙂

   Jeg håber du har ret. Noget af det jeg frygter mest, er at folk blir’ irriterede over vi er med. Heldigvis er det et tidligt fly, så det er nok mest forretningstyper med computere vi generer 😉

 • Reply
  Dottie.dk
  tirsdag 13. november 2012 at 12:09

  Hvor ser det bare hyggeligt ud på billedet! Bare det var mig der skulle på en lille tur 😀
  kan godt forstå du er lidt nervøs for at skulle rejse alene med spunken, det ville jeg også være hvis jeg skulle rejse alene, men mon ikke det går?! Folk er altid så hjælpsomme når det handler om børn 😀 Han skal nok få en masse gode venner på flyveturen 😉

  • Reply
   Therese
   onsdag 14. november 2012 at 09:23

   Jeg håber du har ret, Dottie. Jeg har også flyskræk, så det er en ekstra bekymring. Men tror lidt at jeg glemmer mig selv, når jeg sidder med ham på skødet.

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 13. november 2012 at 14:50

  Du dropper tanken om at få klapvognen helt med ud til gaten, lejer en airshell i lufthavnen (bestilles inden) og checker kuffert og klapvogn ind.
  Så finder du en af lufthavnens klapvogne og bruger den helt ud til gaten. Det er SÅ nemt..

  Spunken skal nok tage det fint – har du bestilt sæde til ham eller skal han sidde på dig?
  Husk sutteflaske (hvis han gider) til start og landing.. Det virkede så godt til Lulle da vi var i Japan i Maj (godt nok kun 7 mdr..) og han tog turen så fint (11 timer).

  Hvor mange timer skal i flyve? Ipad (hvis du kan få noget film lagt ind på den) er en skøn opfindelse – også i fly-mode hvor den er ok 😀

  • Reply
   Therese
   onsdag 14. november 2012 at 09:28

   Vi har en meget let og lille klapvogn, så den tar’ vi med. Jeg ved jeg vil blive for stresset hvis jeg skal finde andre muligheder eller evt. ender med at skulle bære rundt på ham 🙂

   Sutteflaske gider han ikke, men jeg har en lille drikkedunk med sugerør. Den tar’ jeg med, og håber på at det er fint. Han skal sidde på mit skød, da flyveturen kun tar’ halvanden time 🙂

   iPad – godt du siger det. Den skal der lige lægges lidt sjov over på!

 • Reply
  Tina - omme i London
  onsdag 14. november 2012 at 00:58

  Flyveturen skal nok gaa. Vores seje datter er lige floejet over Atlanten med Bebsen paa knap 3 og Spunken paa 7 maaneder og det var slet ikke noget problem. Poej poej og bon voyage.

  • Reply
   Therese
   onsdag 14. november 2012 at 09:28

   Jeg er ikke så stærk i at flyve, Tina, så jeg håber at jeg blir’ distraheret af Spunken og kan slappe lidt af omkring det. Men det blir’ spændende, og vores generalprøve inden vi skal til Østrig til januar. 🙂

   Kram til dig, og hils familien.

 • Reply
  FamilienDanmark
  onsdag 14. november 2012 at 10:29

  Jeg synes du er modig, at du tør rejse alene med ham. Sejt gjort – og han klarer det sikkert rigtig fint 🙂
  Vi fløj i sommers. En tur på 5 timer med knægt på 1 1/2 år – han klarede det rigtig fint. Det var vist mere hans far og jeg der var trætte, efter at have underholdt hele vejen 🙂

 • Leave a Reply