En skøn aften - CopenhagenDaily
0 In bolig/ mad/ venner

En skøn aften

20121118-115515.jpg

Stegen blev perfekt, og selskabet kunne ikke være hyggeligere. Vi fik spist lakseskiver, drukket en masse dejlig vin og spist os en pukkel til i kamsteg med sprød svær, kartofler, grillet grønt og en lækker rødvinssovs.

Det var mit første forsøg med rødvinssovs, og det er bestemt ikke sidste gang. Efter at ha’ surfet rundt efter forskellige opskrifter, “freestylede” jeg med en halv liter rødvin, diverse grønt og god tid.

Min veninde havde købt smukke blomster, der pyntede så fint på bordet, og stadig står rigtig smukt. En fin gavepose med lækkerier havde de også med. Total forkælelse.

Da det blev Spunkens sengetid, var babyalarmen ikke at finde, så dørene måtte være åbne op til Spunkens værelse. Det gik fint, men da han vågnede ved tolv-halv et tiden, havde han kastet op… Andre sætter “skrub af musik” på, vores barn kaster op og kræver to forældres teamwork 😉 Men gæsterne tog det pænt, og det passede også fint med at vi var småtrætte efter en dejlig aften.

Spunken kastede heldigvis ikke mere op, og sov dejligt længe.

Nu er søndagen gået i gang, og jeg har fået ordnet opvasken og vasketøjet. Spunken sover ude i vognen, og når han vågner vil vi spise lidt frokost inden vi kører en lille tur ned til mormor. Kjærsten skal se om han kan redde hendes iMac, som ser ud til at være stået helt af.

Afsluttende vil jeg dele shoppens weekendtilbud. 10% på alt Urbania, Liebe hyggesæt samt de fine lysestager fra Hiiri.
Du skriver blot koden “weekend46” i “vis kurv” – “anvend kupon”.
Jeg mangler stadig det nye Urbania-hus, og har skrevet og rykket Kähler for det. Forhåbentlig kommer det snart.

20121118-115919.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply