Ballademageren og hans juledekoration - CopenhagenDaily
2 In spunken

Ballademageren og hans juledekoration

20121204-204538.jpg

I dag blev Spunken hentet allerede til formiddag, for han havde haft tynd mave.
Vi gik hjem, og jeg forberedte mig på en rolig eftermiddag med sløj dreng. Der kunne jeg så godt tro om, for Spunken var i hopla og legede med alt fra togbane til skuffer. Man kan faktisk nå rigtig mange ting oppe på køkkenbordet, hvis man står i skuffen 😉

I dagpleje havde de lavet juledekorationer, og mit moderhjerte smeltede da jeg så Spunkens. Nu står den på spisebordet og pynter.
Spunken er lagt i seng, med glimmer i øjenbryn og hår, men har haft en fest.

Nu venter vi på en normal ble, så han igen kan komme op og jule med kammeraterne. Indtil da har jeg planer om at vi skal julebage i morgen formiddag. Jeg er sikker på at Spunken er god med en kagerulle 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sussi
  tirsdag 4. december 2012 at 23:23

  He, han er da klog – alting må da være sjovere, når man står i en skuffe 😉
  Juledekorationen er rigtig fin – hvor hyggeligt, at dagplejemoren juler med børnene 🙂
  God bedring til Spunken 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. december 2012 at 23:36

   Hun hygger så meget om dem, det er bare skønt 🙂

   Det er alt for længe siden jeg har været forbi dig Sussi. Det skal der rådes bod på snart. Rigtig god aften/nat til dig og din skønne familie.

  Leave a Reply