Dagen derpå - og en konkurrence - CopenhagenDaily
0 In mig/ spunken

Dagen derpå – og en konkurrence

Pyha.

Den store synder var vinen…den var god…og der var nok af den.

Lørdag var jeg til fødselsdag, og kom hjem klokken 2 om natten….godt bedugget. Det meste af søndag sov jeg, og havde ondt af mig selv. Aftensmaden var pizza, og chips med havsalt. Helt splattet og ynkelig.

Nu er det mandag, og jeg er heldigvis frisk igen. Snart vil jeg lave en gang friskpresset saft med rødbede, gulerødder og andet godt og se om den gir’ mig lidt energi.

Jeg venter på en levering fra Kähler, og aner ikke hvad tid den kommer. Lidt irriterende, for jeg ville rigtig gerne ned og træne lidt. Krydser fingre for de kommer snart, så jeg kan komme ned og svede lidt julefedt af.

Formiddagen er brugt på at pakke nogle ordrer. Tre styk kommer i postkassen, og vil være fremme til at lægge under træet. Forresten så er der lige nu en konkurrence i butikken, og jeg trækker vinderen på onsdag. Du kan sagtens nå at være med, og måske vinde et stort Urbania lyshus.

Man skulle tro at Spunken havde læst mit forrige indlæg. Han har ikke bestilt andet end at gå hele weekenden, og er ret skarp til det. Ih, hvor er det skønt og han er bare SÅ stolt. Han øver sig allerede i også at gå sidelæns 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply