Blogger fra en bænk - CopenhagenDaily
10 In jul

Blogger fra en bænk

20121225-121550.jpg

Hjemme i sengen, ligger Kjærsten med Roskilde-syge.
På sofaen i stuen, ligger min mor med det samme.
Jeg sidder på en bænk i Vanløse, med en kop kaffe og en sovende spunk i barnevognen.

Juleaften var rigtig hyggelig. Rigelig mad, rigelig vin, gode gaver og en feberfri søn. Spunken blev så glad for sine julegaver og legede med dem til klokken nærmede sig halv ti. Så kom han modvilligt i seng, og lagde sig til at sove med sin batteridrevne skruetrækker.

Jeg fik af min mor et smukt glasfad, designet af glaskunstneren Torben Jørgensen. Jeg glæder mig til at vise jer et billede. Jeg fik også en dejlig creme af hende, og af Kjærsten og Spunken fik jeg tilskud til en skijakke og to fine contrast-krus til samlingen.

Spunken havde i dagpleje, dekoreret en vandkande, med fine håndaftryk. Så sød en idé 🙂

Men nu sidder jeg så her på bænken, med min kaffe. Vi kommer ikke afsted til Jylland og lige nu er jeg rimelig træt af sygdom. Vil drukne mine sorger og skjule mine tårer i cappuccinoen, mens jeg råber RØV !!!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Lene
  tirsdag 25. december 2012 at 13:35

  Øv hvor er det træls for jer, men godt at høre, at I havde en god juleaften. God bedring til de syge og må du på trods af sygdom få nogle gode juledage 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 29. december 2012 at 23:39

   Tak, søde du.
   Det hjalp at være ude i den friske luft, og få dampet lidt af. Resten af dagen var ok, og de syge blev heldigvis raske igen dagen efter 🙂

 • Reply
  Deborah
  tirsdag 25. december 2012 at 23:28

  Ja det er sgu træls, jeg har nogen venner, der var i samme situation, men de fik nogenlunde bedring i sidste sekund og kom så vidt vides afsted. Øv, men helbredet kan man ikke altid styre desværre – spørg bare mig, der er gået glip af alt Julehalløj også. Håber I måske kan få nogen hyggelige efter-Juledage og mellem Jul og Nytår.

  • Reply
   Therese
   lørdag 29. december 2012 at 23:40

   Åh, Deborah. Du har godtnok heller ikke været heldig med helbredet denne jul. Jeg håber det bedste for dig, i år 2013 🙂

 • Reply
  Rejen
  onsdag 26. december 2012 at 08:00

  Øv ja det er da lige til at tude over, men godt at I nåede at få holdt juleaften..;-D

  • Reply
   Therese
   lørdag 29. december 2012 at 23:41

   Det var dejligt trods alt at få julet lidt den 24. og vi kom også afsted til jylland.

 • Reply
  Trine
  onsdag 26. december 2012 at 22:49

  Ja det er sq til at tude over…

  God bedring til dem allesammen…

 • Reply
  Anita
  torsdag 27. december 2012 at 11:43

  Kender det alt for godt. Her er 2 syge børn “skyld i” et aflyst besøg til Sjælland. Der må komme en anden tid engang igen. God bedring…

  • Reply
   Therese
   lørdag 29. december 2012 at 23:42

   Æv hvor ærgerligt, Anita. Håber at julen blev lidt god, trods misset familie-besøg. Rigtig godt nytår til dig 🙂

  Leave a Reply