Nytårsmorgen

20130101-103430.jpg

Ild i brændeovnen, tegnefilm i tv og kaffe i koppen.
Spunken vågnede klokken kvart i ni. Perfekt! Det var egentlig
Kjærstens “tjans” i dag at stå op, men med hals alkoholindtag i forhold til mit, stod jeg op. Jeg er faktisk ikke særlig træt, selv om jeg først sov ved 4 tiden, så det er helt ok.

Spunken og jeg har spist røræg og drukket appelsinjuice. Til morgen har han snakket og leget som han plejede før han blev syg, så jeg krydser fingre for at han er ved at være ovenpå igen. Penicillinen virker, og jeg tror han er færdig med kuren om et par dage. Nu skal hans mave bare komme i orden og appetitten vende tilbage.

Støvsugeren har suget al konfettien fra i går, op. Kun lidt serpentiner i lampen og blomster med glimmer, vidner om at her har været fest.

Vi havde en skøn aften. Dejlig mad og hyggeligt selskab. Til forret spiste vi skinke – Kjærsten havde af sin søster fra Luxembourg, fået en skinke på 5,5 kg… 😉
Til skinken var der pesto, melon, aioli, oliven og små stykker brød.

Hovedretten var en smeltende mør culotte, gnedet med salt, hvidløg og urter fra haven. Der til oldschool hasselback kartofler, grønne bønner, ovnbagte tomater og peberfrugter og en syndig rødvinssovs.

Kjærsten havde lavet dessert. Is med masser af knuste kæmpeskildpadder. Vi havde købt mange slags eksotisk frugt, og i bedste børnestil var der vafler, rutebiler og karamelsovs.

Vi spillede Bezzerwizzer, hyggede og klokken 00.00 blev champagnen åbnet og kransekagen smagt.

Spunken vågnede halv tolv, og kom ned til os andre. Tror han syntes det var pænt underligt at det var dét hans forældre åbenbart laver når han sover 😉

En dejlig aften og nu er vi klar til det nye år. Dagen i dag skal bare gå langsomt, med masser af kaffe og en god frokost. I aften står den på laks og mange grøntsager. Nu trænger vi !

6 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere