Grøn inspiration - CopenhagenDaily
2 In mad

Grøn inspiration

20130106-222835.jpg

Mens vi gnasker og gumler os igennem de sidste rester af marcipan og knas fra julen, har jeg en ambition om at 2013 skal være et grønnere og mere vitaminrigt år.
På min iPad, har jeg en masse fine apps, og en af dem er “Green Kitchen”. Smukt og overskueligt, viser den de forskellige retter, og ingen af dem kræver så meget at man giver op halvvejs i opskriften.
Den koster 25 kroner, men det vil jeg gerne ofre på en så lækker app. Mit eneste ønske er at der kommer endnu flere opskrifter 🙂

Download den i app storen.

20130106-222955.jpg

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sussi
  mandag 7. januar 2013 at 10:06

  Vi har nærmest ikke haft julegodter i huset – vist fordi vi har fejret både jul og nytår andetsteds, og december måned fløj afsted uden at jeg fik gang i julebagningen.. I weekenden fik vi derfor forsinket spist lidt hjemmelavet konfekt. Lidt skal man jo ha’ 😉 og så er vi klar til det grønne og sunde igen. Smart app – jeg må se at få mig en ny mobil, så jeg også kan være med 😉

  • Reply
   Therese
   mandag 7. januar 2013 at 22:00

   Puha, Sussi. Vi har haft SÅ mange julegodter herhjemme, at det er svært at lave en kold tyrker 😉

   Konfekt hører med, så det er da bare skønt at I alligevel får klemt lidt ned. Jeg elsker marcipan, så konfekt er på hitlisten.

   Jeg kan virkelig anbefale appen. Der er mange lækre opskrifter, og de er friske, sprøde og lette at gå til.

  Leave a Reply