Tjuhej, hvor det går - CopenhagenDaily
2 In arbejde/ spunken

Tjuhej, hvor det går

Mandag var fin fin. Vi gik en laang tur ned i Føtex, hvor mutter osede og Spunken sov. 2,5 times lur blev det til, og jeg burde ha’ været mistænkelig…

Senere kom min søster, svigerinde og deres datter Ellinor, på 6 måneder. Vi drak kaffe og hyggede os, mens Ellinor lå på gulvet og pludrede.
Spunken gik hen til hende, satte sig på hug, og proppede sutten ind i hendes mund.

kusine-hygge“Luk arret, kusine” .. 😉

Men han så ud til at synes hun var mægtig sød, og de fik da også læst en bog sammen.

Jeg lavede sushi til aftensmad, se lige hvor overskudsagtig. Min favorit-sushi, er makiruller, så jeg lavede kun det. De var med hhv. røget laks og krabbe. Jeg ville faktisk ha’ købt immiteret krabbekød, da jeg synes det gør sig bedst i sushien, men hverken i Netto eller Føtex havde de det. Da jeg så gik i Irma, var gode dyr rådne, så det endte med en dåse ægte krabbekød. Det smagte ikke af en dyt, og var enormt tørt – men med avocado og mayo, blev det ok.

tirsdag

Til aften, blev Spunken varm og hele natten er gået med en feberdreng ved min side. Han har sovet i halvtimesintervaller, og jeg er træt med træt på. Min nakke gør ondt, og hovedet dunker. Det kunne kun reddes med piller og kaffe, og det er vist resten af dagens kur.
Spunken har 38,7 til morgen, og er temmelig pylret. Han går konstant rundt med hånden i munden (ja, hånd, ikke fingre – hvem sagde Kim Larsen?), så jeg tænker der kan være nogle tænder på vej. Han har dog allerede 16 tænder, så vidt jeg kan tælle mig frem til, så hvor mange kan der mon mangle..

Dagen i dag skal gå med nusse-pus-stakkels-Spunk-pasning, og kaffedrikning. Vi skal se flimmer, sove på sofaen og spise masser af kolde vindruer.

Nå ja, vi har fanget vores første mus på matriklen. Den snedige mus, havde dog ellers spist fælden tom et par gange, men nu gik det ikke længere. SMÆK! En meget stiv mus, med udstående øjne, blev lagt til hvile i skraldespanden. RIP Musse – og lad være med at send dine fætre og musiner efter os…

Nu burde jeg snart begynde at ta’ billeder med det rigtige kamera…Er lidt træt af grumsede billeder på bloggen. Min iPhone tar’ rigtigt gode billeder, men siden vores hus er så sk*de mørkt indenfor, grundet mørke vægge, er det svært at få skarpe billeder herinde. Må finde det rigtige kamera frem, så det altid er klar til at blive knipset på 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sussi
  tirsdag 26. februar 2013 at 13:56

  Mandagen lyder skøn og sushi.. Suk, jeg vil også.. men drømmer bare om at andre laver det for og til mig!;-)
  Øv med sygdom. Vi er også ramt her. Først tog Liva en uge, og nu er det så Evies tur. Heldigvis er hendes strategi at sove sig rask, så jeg føler næsten ikke hun laver andet!
  God bedring til din søde Isaac.
  PS. Mus er meget bedre end rottebesøg – sådan én har vi haft besøg af (fanget og dræbt!)

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 26. februar 2013 at 17:54

  20 tænder du… Og han har faktisk alderen til de sidste 4…

 • Leave a Reply