Torsdagssygeplejerske

20130228-152053.jpg

Vi kom afsted til vores bænk, i går. Åbnede en flaske Taittinger, og skålede. Spunken havde æblejuice og kinderæg, men gad faktisk ikke rigtig noget af det.
Derefter trillede vi mod en restaurant. Spunken var faldet i søvn, så det skulle være et sted hvor vi kunne holde øje med ham, fra vinduet.

Alt vi gik forbi, var fuldt optaget, så vi endte med at ta’ bussen tilbage mod Vanløse. Også i Vanløse var der booket, så efter lang vandring, en tur i Irma, og mere vandring, endte vi på den lokale pizzabar. Så vågnede Spunken selvfølgelig, og kom med ind. Han ville intet spise, og halvejs i vores pizza, kastede han op….

Siden da er natten gået med opkast, mere opkast, drikke lidt vand, sove, kaste op, drikke lidt vand, kaste op, sove, hyle, græde, drikke lidt vand, kaste op, sove….osv…..
Det samme er der sket det meste af formiddagen, og nu er han så småt ved at være sig selv. Han har fået lidt vand, efter at ha’ fastet i 3 timer (lægens ordre), spist lidt sodavandsis og æble.
Nu sover han igen, efter at ha’ kastet en lille smule æble op. Heldigvis ser det ud til at resten af væsken blir’ nede i hans lille mave.

Æv æv, den stakkels Spunk.

Jeg ser frem til at Kjærsten kommer hjem fra arbejde, så jeg kan få et bad og lave noget ordentlig mad. Har spist lidt spaghetti samt to portioner Kellogs Special K… Jeg trænger til nogle grøntsager!

8 comments
  1. Åhh, stakkels spunk, det er en træls omgang. Og synd for jer at jeres dag ikke blev så festlig….. men I sad da på bænken og fik skålet 🙂
    Rigtig god bedring og tålmodighed 🙂

  2. Tillykke med dagen i går…

    Sikke en skam at det gik som det gik. Men mest en skam for spunken 🙁 Han ser godt nok sølle ud 🙁 God bedring med ham, håber at det bliver en kort omgang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om