Det ser lovende ud.. - CopenhagenDaily
4 In arbejde/ bolig/ spunken

Det ser lovende ud..

..skrev Liselotte, da jeg postede dette billede på butikkens Facebook side. Jeg vil give hende ret, for det sér virkelig lovende ud. Der hænger hylder, disken er pakket ud, lamper er hængt i loftet og jeg har fået flyttet hele mit lager til den nye adresse – takket være Kjærsten og hans stærke arme (og Focusen).

mandag

I dag har jeg været i butikken i flere timer. Det skal nok blive hyggeligt, for på under en time kom både min søster og en veninde fra mødregruppen, på besøg 😉 En skiltemaler aflagde også et visit, og nu skal jeg så vise både udlejer og Frederiksberg kommune, de fine tegninger af butikkens facade med skilt på. Forhåbentlig godkender de det, så jeg kan lægge den endelige bestilling.

I morgen er der meget mere at lave, og jeg starter med et møde med den danske agent for denne fine lampe. Måske kommer den i shoppen, det kommer lige an på økonomien i den. Men fin er den – helt bestemt. Jeg kunne lige forestille mig den i soverværelset, eller i entréen, eller måske ved siden af gyngestolen så man kan sidde og læse… eller…..

Spunken er i sit es for tiden. I går spiste han verdens største portion boller i karry, og i dag har vi “slået græs” ude på fliserne. Ha ha. Han skal nok komme i form inden havesæsonen starter. Når vi nu er ved det med havesæson, så har jeg bestilt en masse pallerammer på nettet. De kan i en snæver vending, transformeres til højbede. Jeg har store planer om hvad der skal være i bedene, så jeg håber at der stadig blir’ tid til lidt haveliv, selv om jeg skal til at arbejde på fuld tid.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nola
  mandag 11. marts 2013 at 22:08

  ja, det ser godt nok spændende ud. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at droppe ind i din butik en skønne dag 🙂
  Spunken er herlig, nydelsen lyser ud af ham…..ham skal du nok få megen hjælp af i haven 😉

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 12. marts 2013 at 17:51

  Hvor er det allerede rigtigt indbydende ud og jeg glæder mig for vildt til at se den. Måske du er i shoppen på fredag kl. 16? Jeg skal til møde i KHB, fra 12:30 til 15:30 🙂

 • Reply
  Mette
  tirsdag 12. marts 2013 at 20:04

  Altså de der pallerammer er dæleme smarte… jeg tror måske det er sådan en køkkenhave jeg skal anskaffe mig 🙂

 • Reply
  Anja
  onsdag 13. marts 2013 at 12:11

  Hvor ser det allerede bare rigtig flot ud! Er spændt på det færdige resultat! 😀

 • Leave a Reply