Søndag med solstrejf - CopenhagenDaily
6 In mig/ spunken

Søndag med solstrejf

solbaer-solJeg sidder plantet i sofaneseren, med en Spunk ved min side. Han ser Kaj & Andrea, efter vi har spist morgenmad. Kaffen er varm, og jeg tror snart koppen er tom…så der skal nok en kop mere til, inden jeg er helt mig selv.

Spunken er blevet glad for yoghurt, så denne morgen har han spist pære/banan-yoghurt. Da jeg fortalte ham at der var bananer i, kiggede han mistroisk på mig og over på frugtskålen… Så jeg måtte hellere give ham en banan at gnave i også – jeg kunne da vel se at der ikke var nogle bananer i den yoghurt. Skøre mor!

I vindueskarmen er der sol. Den skinner lige ned på den solbærplante jeg smuglede med hjem fra Norge. Tre pinde tog jeg med, den ene blev ikke til noget men de to andre kom der blade på. Nu har min mor fået den ene af de to, og den anden beholder jeg. Den skal plantes ud i haven, ned til mine stikkelsbær og ribs, når det engang blir’ forår.

Dagen i dag skal vi hygge os, og måske en kort tur udenfor. Spunken hoster stadig lidt, men feberen er helt væk og han er i fint humør.

Senere skal jeg ned i butikken, og gennemgå hele lageret med min kommende ansatte. Det er Spunkens gudmor Katja, som skal ansættes nogle få timer om ugen, så hun kan hjælpe med at lukke butikken af og evt. træde ind ved sygdom. Det er skønt!

Jeg håber du får en fantastisk søndag.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nola
  søndag 17. marts 2013 at 09:03

  Dejligt han er i bedring 🙂 Og det lyder så spændende med din butik….. du er godt nok modig og sej 🙂
  Rigtig god søndag 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 17. marts 2013 at 09:06

   Tak Nola.
   Ja, det er skønt han er i bedring. Der er ikke noget så trist som syge børn.
   Rigtig god søndag til dig 🙂

 • Reply
  Rejen
  søndag 17. marts 2013 at 09:47

  Godt at han er i bedring, god søndag til jer. 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 17. marts 2013 at 20:02

   Tak og i lige måde Annemarie 🙂

 • Reply
  Deborah
  søndag 17. marts 2013 at 11:06

  Det er fantastisk vejr, men nu var jeg på farten hele dagen i går. Det straffer sig, så jeg skal bare være her i dag, og prøve at slappe af, når jeg har fået skrevet lidt indlæg. God søndag til dig.

  • Reply
   Therese
   søndag 17. marts 2013 at 20:27

   Tak, Deborah. Håber du har haft en skøn dag 🙂

  Leave a Reply