Her blir’ sgu ret hyggeligt

20130317-155906.jpgJeg er nede i butikken for at ordne lidt. Der er musik i højtalerne, og for lidt siden forsvandt solen, der ellers står lige ind på butikken fra middagstid.

Planen var at jeg lige skulle samle et bord og to reoler…Bordet har jeg opgivet, jeg er enten blond eller også er der noget galt med skidtet. Jeg har kun haft problemer med bord og disk, og jeg er på ingen måde imponeret over dem der har solgt mig det. Besvær og besvær.
Reolerne kunne jeg muligvis godt svinge mig op til at kunne finde ud af, men der hvor de skal stå – i baglokalet – står der et kæmpe spejl og en bardisk. Jeg kan slet ikke bære dem ned i kælderen alene, så jeg må fedte lidt for Kjærsten og se om han kan lokkes med ned i butikken snarest, og hjælpe mig.

Om lidt kommer Katja, så jeg må hellere gøre kaffemaskinen klar til en kop eller to.

8 comments
  1. Det ser super dejligt ud, Therese. Sikke nogle flotte gulve. Jeg håber, du har en god måtte ved indgangen, så de ikke bliver ødelagt af saltet sjap fra fortovene, når kunderne kommer ind. Jeg vil i hvert fald ikke tage Teddy med ind i din smukke butik 🙂

    Hihi – hvor er det godt, du fik to solbærplanter til at overleve rejsen fra Norge, så du og din mor kunne få en hver 🙂

    Jeg håber lille Isaac har fået det meget bedre.

    1. Gulvene er rigtig fine, Lone, og heldigvis nemme at holde. De blir’ tørret over med en moppe, og så er de fine. Jeg vil meget gerne ha’ Teddy på besøg derinde 🙂 Hi hi.

      Jeg er SÅ spændt på om de solbærplanter overlever. Lige nu synes jeg at min hænger lidt med bladene, men det er heller ikke længe siden den kom i jorden, så måske den lige har fået et chok.

      Isaac har det meget bedre, tak 🙂 Til gengæld har han været helt alene i dagpleje i dag, for nu er de andre syge. Det har han det vist fint med, for så har han det som blommen i et æg. Hi hi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere