Her blir' sgu ret hyggeligt - CopenhagenDaily
8 In arbejde/ bolig

Her blir’ sgu ret hyggeligt

20130317-155906.jpgJeg er nede i butikken for at ordne lidt. Der er musik i højtalerne, og for lidt siden forsvandt solen, der ellers står lige ind på butikken fra middagstid.

Planen var at jeg lige skulle samle et bord og to reoler…Bordet har jeg opgivet, jeg er enten blond eller også er der noget galt med skidtet. Jeg har kun haft problemer med bord og disk, og jeg er på ingen måde imponeret over dem der har solgt mig det. Besvær og besvær.
Reolerne kunne jeg muligvis godt svinge mig op til at kunne finde ud af, men der hvor de skal stå – i baglokalet – står der et kæmpe spejl og en bardisk. Jeg kan slet ikke bære dem ned i kælderen alene, så jeg må fedte lidt for Kjærsten og se om han kan lokkes med ned i butikken snarest, og hjælpe mig.

Om lidt kommer Katja, så jeg må hellere gøre kaffemaskinen klar til en kop eller to.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Catarina
  søndag 17. marts 2013 at 16:44

  Ja, det ser rigtig hyggeligt ud og jeg glæder mig SÅ meget til at komme på visit. 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 17. marts 2013 at 20:27

   Jeg glæder mig til at vise dig bixen 🙂

 • Reply
  Nola
  søndag 17. marts 2013 at 17:26

  Ja det gør der da 🙂 Syntes at det er vildt spændende 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 17. marts 2013 at 20:28

   Det er så spændende, Nola 🙂

 • Reply
  Tanja
  søndag 17. marts 2013 at 19:31

  Fed stol! Hvor er den fra?

  • Reply
   Therese
   søndag 17. marts 2013 at 20:28

   Det er en Wegner stol. Du kan prøve at Google “Wegner Butterfly” så kommer den frem 🙂

 • Reply
  Lone
  mandag 18. marts 2013 at 07:15

  Det ser super dejligt ud, Therese. Sikke nogle flotte gulve. Jeg håber, du har en god måtte ved indgangen, så de ikke bliver ødelagt af saltet sjap fra fortovene, når kunderne kommer ind. Jeg vil i hvert fald ikke tage Teddy med ind i din smukke butik 🙂

  Hihi – hvor er det godt, du fik to solbærplanter til at overleve rejsen fra Norge, så du og din mor kunne få en hver 🙂

  Jeg håber lille Isaac har fået det meget bedre.

  • Reply
   Therese
   mandag 18. marts 2013 at 20:07

   Gulvene er rigtig fine, Lone, og heldigvis nemme at holde. De blir’ tørret over med en moppe, og så er de fine. Jeg vil meget gerne ha’ Teddy på besøg derinde 🙂 Hi hi.

   Jeg er SÅ spændt på om de solbærplanter overlever. Lige nu synes jeg at min hænger lidt med bladene, men det er heller ikke længe siden den kom i jorden, så måske den lige har fået et chok.

   Isaac har det meget bedre, tak 🙂 Til gengæld har han været helt alene i dagpleje i dag, for nu er de andre syge. Det har han det vist fint med, for så har han det som blommen i et æg. Hi hi.

  Leave a Reply