En undervurderet ret

20130318-195253.jpg

Til aften, spiste vi tærte med en god råkost til. Tærten var fyldt med hakket oksekød, en stor peberfrugt, løg, hvidløg, en revet gulerod og masser af krydderier.
Tre æg var rørt sammen med lidt mælk og hældt over. Lidt revet ost drysset på toppen og ind i ovnen i 20 min.
Fyldet havde inden det blev hældt ned i tærteformen, stået og simret i en halv times tid.

Dejen var den nemme og grove fra køledisken. Normalt laver jeg den selv, eller køber tærtedej hos Aarstiderne. I dag var jeg doven – mon ikke det går.

Spunken spiser det med velbehag, og det er bare sådan en god måde at få grønt i ham. Tærte er en super “tøm køleskabet” ret, for alt kan proppes i. En ren løgtærte, er jo også himmelsk.

I aften vil jeg lave en madplan, eller i hvert tilfælde finde 10-12 retter jeg kunne tænke mig at lave de næste par uger, og sørge for jeg har alle ingredienser til det.
Fryseren er også fuld af kød fra svigermors Dexter-besætning, så der er masser at ta’ af 😉

8 comments
  1. Mmm!
    Vi laver også ofte tærte – specielt om søndagen hvor vi i samme anledning kan få tømt køleskabet for de grøntsager vi har tilbage fra ugens løb 😀
    Liam er også helt tosset med tærte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere