Gør det selv - eddike - CopenhagenDaily
3 In mad

Gør det selv – eddike

20130410-140433.jpg

Det er måske ikke lige eddike man tænker “det laver jeg sgu selv” om.. Men ikke desto mindre, har jeg købt en “eddikemor” hos Camilla Plum. Den er døbt “Kaj II”, efter den min mor havde hjemme i køkkenskabet, da jeg var teenager. Den forsynede os med en masse lækker rødvinseddike, så nu tænker jeg at “Kaj II” skal gøre det samme hjemme hos os.

Det er ganske let. Den proppes i det man nu vil ha’ lavet til eddike, om så det er hvidvin, risvin, rødvin eller hvad du har på lager.

Du kan læse mere her, hvor den også kan købes.

Smart ikk!?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nola
  onsdag 10. april 2013 at 16:22

  Sjovt, det har jeg aldrig hørt om før. Men god ide, så har man i princippet altid det man lige står og mangler 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 10. april 2013 at 16:43

   Det er så smart, Nola 🙂

 • Reply
  Catarina
  torsdag 11. april 2013 at 18:05

  Øjj, det lyder spændende og her bruger vi en del eddike, bl.a. æble, rødvin, hvidvin eller balsamico.

  Jeg tror måske jeg osse vil prøve. 🙂

 • Leave a Reply