Weekend på godt og ondt - CopenhagenDaily
5 In mig

Weekend på godt og ondt

20130411-071712.jpg

Efter jeg havde fri lørdag eftermiddag, skulle der holdes weekend. Den blev brugt på at bage grahamsbrød, plante tomater og artiskokker i mit lillebitte drivhus, nyde haven og smutte en tur i Zoo (fine billeder kommer pludselig en dag).

Zoo blev besøgt søndag, og Spunken var SÅ ligeglad med det meste… det undrede mig lidt, men da jeg senere den dag tog hans temperatur, kunne jeg konstatere at han havde 39 i feber :-/ Åh altså. Det er altid kortvarigt men han får høj feber i 24-48 timer, ud af det blå. Det betyder jo at immunforsvaret virker, men det er så træls at se ham være slap..

20130411-071720.jpg

At han blev syg, betydede så at min fridag – mandag – blev til “hygge med Spunken”-dag. Det var helt ok, for hans feber var væk mandag morgen. Dog ville jeg gerne holde ham hjemme, for at være sikker på at virusen var ude af kroppen.
Vi hyggede i haven, hvor jeg fik hængt vasketøj op på en tørresnor. Spunken syntes det var rimelig mærkeligt at hans nattøj pludselig hang bagers i haven, og han gik rundt og daskede til det. Hi hi. Det er bare så skønt at ha’ en have, og se lille Spunks glæde over græs, sandkasse og at kunne løbe fra fliser til græs og tilbage igen. Forskellige slags underlag, er et hit lige nu. Alt skal prøves, og når vi går hjem fra dagplejen er det alt fra riste til fremmede indkørsler der blir’ testet af.

Senere mandag, kom Rikke og Lea til kaffe. Jeg har gået i folkeskole med dem begge, og det er så skønt at ha’ veninder som man har kendt siden 7-8 års alderen. De er dejlige <3

Så en god weekend – trods alt. Lige om lidt napper vi en ny af slagsen.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sussi
  torsdag 11. april 2013 at 10:51

  Jeg nåede aldrig forbi din butik, Therese – det må blive næste gang jeg er i Kbh. Og så kan jeg passende lokke min søster med 😉
  Det er så dejligt, at vi nu (snart i hvert fald) kan hænge tøjet ud at tørre.. 🙂 Elsker foråret – hvis det da bare ville blive i lidt længere tid af gangen end en dag (det sneede her i går!).
  Tak for idéen med artiskokker – det kunne være vi også skulle prøve det. Jeg drømmer om en STOR køkkenhave, meeeen vi er skrækkeligt bagud på havefronten. Suk.. 😉
  Dejlig dag til jer – og ja, lige om lidt er det weekend igen.

  • Reply
   Therese
   fredag 19. april 2013 at 20:27

   Du kommer bare, Sussi 🙂
   Artiskokker skulle være flotte at ha’ i haven, men de er vist lidt krævende så nu prøver jeg mest for sjov. Er vi heldige, får vi artiskokker til spisning, ellers så må den bare pynte, den store plante.

 • Reply
  Catarina
  torsdag 11. april 2013 at 18:19

  Øv at han ikke var helt på toppen da I var i Zoo, men heldigvis kommer der helt sikker mange zooture i fremtiden. Jeg kan godt forstå at I er glade for at have have, det giver jer alle en helt anden for for frihed og det er skisme da bare skønt. 🙂

 • Reply
  Dottie.dk
  fredag 12. april 2013 at 08:42

  Jeg har også virkelig nydt, at kunne hænge tøjet til tørre i haven, og heldigvis nåede jeg at få vasket i bund og tørret udendørs inden det blev øv vejr igen 🙂
  Er enig i, at det er skønt at have en have! Glæder mig sådan til sommer hvor vi bare kan åbne op og nyde solen mens børnene selv render rundt og leger 😀
  Og så virker du altså bare som den mest fantastiske have ejer!

  • Reply
   Therese
   fredag 19. april 2013 at 20:28

   Hvor er du sød. Jeg elsker havelivet, så i år gir’ jeg den fuld skrue. Det blir’ nok mindre som årene går, ha ha.

  Leave a Reply