Hej mandag, der var du jo

20130603-111908.jpgVi forventer ikke mange jordbær, men lidt kommer der da. Lavendlerne dufter, og jeg glæder mig til de vokser sig endnu større. Kartoflerne….ja…de er store! 😉

En ny uge er startet, og det blir’ en god uge. Spunken er rask, efter sin skarlagensfeber, og kvitterede i går med at spise en KÆMPE portion boller i karry og sove som en drøm i nat. Åh, det gør mig så glad.

Jeg måtte vække ham (og hans far) i morges, og jeg nød at det var “min gamle” søn, der lå på puslebordet og snakkede, mens han fik tøj på. Tænderne blev børstet, og han gad at spise morgenmad. En halv portion havrefras og en masse friske hindbær.

Penicillinen skal han fortsætte med til og med lørdag, og nu kæmper vi heller ikke med den mere. Drengen har fundet ud af at den jo smager af jordbær, så nu blir’ den “bundet”.

Så en ny uge er sat i gang, med Spunk i dagpleje og tusind kilo vasketøj til mig. En uges sygdom trækker tænder på hjemmefronten, så i dag skal der ordnes så vi er med igen.

Butikkens regnskab for maj måned, er gjort op. I maj måned har jeg omsat for 35 % mere end i april, så jeg er ved godt mod og klar til en ny måned. Det er skønt med lidt medvind 🙂

I haven sker der en masse. Krydderurterne har fået godt fat, og kartoflerne er ved at overtage højbedet. Der blir’ hyppet og hyppet, og jeg frygter de vokser fra mig… Men nu er det også mest for sjov vi har kartofler, så det går nok. Jeg har valgt to skimmelresistente arter “Raja” og “Ditta”, og de er ret sene. Nu må vi se hvornår vi kan høste.

Jeg venter på at de første roser springer ud. I går måtte jeg sprøjte for bladlus, men heldigvis er mit hofmærke inde for haveprodukter, også skarpe i en miljøvenlig insektsæbe. Mere om Ecostyle i et senere indlæg, for de har gjort alt fra terrassen ren, gjort mine rhododenron’er smukkere og fjernet myrer i køkkenet.

3 comments
  1. Haveliv er fantastisk 🙂 og vi har fået sået og plantet en del, men kartofler er ikke iblandt, og det ærgrer jeg mig så over nu 🙂

    Dejligt at læse om en rask dreng og at det går så godt ned butikken 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere