Lilla i haven

20130601-144204.jpg

Mine skønne lyselilla syrener, er allerede afblomstret. Kun to gange fik jeg taget en buket ind, før de blev brune og kedelige, og nu næsten væk. Jeg skylder skylden på de mange dage med hård blæst og regn. De hvide blomstrer stadig helt fint, men det hvide syrentræ er meget lille så jeg nænner ikke at plukke af det endnu.

I mit blomsterbed vokser der 6 store allium. De var en del af den pakke jeg bestile hos “Isabella Smidt” i efteråret, og jeg er sikker på at jeg vil bestille nogle flere til efteråret så jeg kan ha’ en endnu større flok.

Jeg har gravet bed i et sted i haven hvor der ikke er meget sol. Det dutter ikke kan jeg se, for mine stauder er 100 år om at komme op. Der skal flyttes lidt rundt på det, og i stedet for de små fliser jeg har lagt rundt om, vil jeg ha’ natursten. Store runde sten, som kan lægges rundt og give lidt “gammeldags” stemning.
Tid har vi masser af, for den 1/7 overtar’ vi huset, og haven er vores de næste 30 år eller mere. Ha ha.

Kjærsten har lige udvekslet nøgler med den nye ejer af lejligheden. Nu er vi færdige med den, og kan se frem til at være rigtige husejere. Åh, hvor jeg glæder mig!

Spunken har det bedre. Temperaturen er kommet ned på 37, efter at ha’ været oppe på 40,4 for kun to dage siden. Spørg lige om undertegnede havde ondt i maven.
Nu håber jeg bare at hans kirtler falder i størrelse, så han snart kan spise normalt igen. Den lille stakkel snorker så højt som en gammel mand, og hans temperament er helt ustyrligt. Det er vist ikke bare os forældre der er trætte af at han er sløj.

Nu nyder jeg solen i butikken. Det har været en skøn dag, med mange glade turister. Især hollændere er her mange af lige nu. Jeg har solgt dem smykker, papirvarer og keramik. De er glade for skandinavisk design, og i går var her enda en hollandsk journalist og en fotograf for at ta’ billeder af butikken, til et hollandsk boligblad 🙂

Jeg ønsker dig en dejlig solrig lørdag 🙂

10 comments
 1. Kære Therese, hvor er det skøn læsning 🙂 Stort tillykke med lejlighedssalg og huskøb. Og god bedring med den skønne fotomodel. Og hvor er det godt at turister har fundet vej til din butik, godt gået.
  Og så fik jeg lige flash-back, da jeg læste din overskrift. Det har slet ikke noget med blomster at gøre. Da vi fik vores søn, blev vores datter storesøster 16 måneder gammel (det var planlagt). Hun kaldte konsekvent sin lillebror for “lilla” 🙂

  1. Nej hvor dejligt at du blev bragt tilbage i tid, Lene. Skægt at hun kaldte lillebror for lilla. Måske hun har været svensker i sit tidligere liv, og egentlig mente lille? 😉 hi hi.

 2. Elsker allium, og det er nogle som jeg længe gerne har ville have i haven, men endnu ikke fået. Hmm, måske jeg skal få gjort noget ved det.

  Hvor er det dejligt at I kom af med lejligheden og nu helt og holden kan kalde jere hus for jeres. 🙂 Tillykke med det. 🙂

  1. Du må købe ind hos Isabella Schmit til efteråret, Catarina. Alle de løg jeg købte, kom op, så de er rigtig fine i kvaliteten. Nu må jeg så overveje om jeg gider ta de store tulipanløg op og lade dem tørre, inden de skal sættes igen…

   Det er så skønt at huset snart er vores. Nu skal de sidste småting bare glide.

 3. Åhh jeg elsker syrener, de er så smukke og for mig det største tegn på at sommeren for alvor er på vej…

  Tillykke med salg af lejligheden og det endelige køb af drømnehuset…

  Og god bedring med Spunken, håber han snart er helt og aldeles ovenpå…

  1. Syrener er så smukke, Trine. Jeg drømmer om endnu flere, og tænker jeg måske vil ønske mig en syren eller to i fødselsdagsgave, som kan plantes ud i haven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere