På pinden - CopenhagenDaily
3 In mig

På pinden

En lørdag i butikken er ved at lakke mod enden. Der har været godt med mennesker, især hollandske turister. Det er hyggeligt at snakke med dem, og høre om deres ophold i “min by”. En ung pige ledte efter lejlighed, for hun skal arbejde i landet i 7 måneder. Jeg gav hende et par webadresser, og fortalte om Københavns forskellige områder. Jeg elsker det, og elsker at der er så mange forskellige mennesker at hilse på, hver dag.

Lørdagen er startet godt, med en Spunk der sov til halv ti. Han vågnede kort klokken 6, ville se et afsnit af Rasmus Klump på iPhonen, og lagde sig bagefter til at putte igen. Så dejligt.

Vi kom sent i seng, for jeg havde dejligt besøg af min søster i går. Vi fik drukket en flaske rødvin, spist et halvt kilo oliven og ævlet om løst og fast. Kjærsten benyttede lejligheden til at smutte en tur i Nyhavn med nogle kammerater. Han kom hjem ved tre tiden i nat, og havde haft en skøn aften.

slagterdelle

Nu har han besøg af nogle venner, og deres søn som er på alder med Spunken. De har grillet og hygget sig. Tidligere i dag, købte de ind ved slagteren, og Spunken fik en delle. Har jeg sagt at det er verdens bedste slagter – ikke kun pga. dellerne – og der er ikke noget de ikke har deroppe. Skønt!

Snart vil jeg dreje nøglen, og holde weekend. Jeg smutter en tur forbi “Mit hjem er mit slot” i Haveselskabets Have, på vej hjem. Det er tradition, og jeg elsker at ose blandt fine små stande og smukke blomster. Heldigvis er jeg på cykel, så det er begrænset hvad jeg kan slæbe med mig hjem.

Er vejret godt i morgen, skal vi til dyreskue i Roskilde. Mon ikke Spunken ville elske at se en masse “muuuh oh mæææææh” 🙂

God lørdag til dig.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mårmoar
  lørdag 8. juni 2013 at 14:45

  Så kan det være vi sås i morgen, jeg skal nemlig også til Roskilde dyreskue i morgen:-)

 • Reply
  Joan
  lørdag 8. juni 2013 at 14:53

  Åhh en overdreven lækker knægt.

  lyder som en skøn weekend

 • Reply
  Catarina
  lørdag 8. juni 2013 at 18:45

  Det lyder som en helt igennem dejlig weekend og jeg er sikker på at både I og Spunkmanden vil elske dyreskuet. 🙂

 • Leave a Reply