En dejlig fødselsdag for “Phaar”

pyntet-bord

I går havde Kjærsten fødselsdag. Vi havde ikke som sådan andre planer end at hygge os sammen, alle tre, hele dagen.
Spunken og jeg gik ned og lavede dejligt morgenbord. Der blev ikke sparet på pynten, så der var både flag, guirlander, fødselsdagsdug og blomster på bordet. Rundstykkerne var af den sprøde frosne slags og croissanterne var de nemme – men så var der mere tid til at pynte, og Spunken og jeg gad heller ikke rigtig ud i den silende regn. Det gjorde ikke Kjærsten noget, og vi indtog morgenmaden med velbehag, og så fødselsdagsbarnet pakke gaver ud. Sommertøj og cognacglas blev han begavet med, og det faldt i god jord.

kage-m-pynt

Formiddagen gik med afslapning og at kigge på regn. Jeg pyntede en lagkage efter alle kunstens regler – og kan afsløre at tre mænd om en lagkage, gir’ meeeeget lagkage til hver 😉 Vi ondulerede en halv…og havde lidt kvalme i nogle timer… Fyldet bestod af friske bær, creme, hindbærskum og chokoladebunde. Slet ingen dårlig kombi.

hurraaaaaaaaa

Vi tog chancen sent eftermiddag, og trillede ud. Efter en masse regnbyger, havde vi taget regnslag og paraplyer med. Til jul fik jeg et sølvkort til Tivoli i adventsgave, så det skulle i brug for første gang. Heldigvis bor vi tæt på en station, så en hurtig tur med S-Tog, og vi er midt i byen.

boller-i-karry-m-rodbeder

Aftensmaden skulle være et børnevenligt sted, og valget faldt på “Grøften”. Det viste sig at være et godt valg, for vi fik hurtigt serveret boller i karry til mindstemand, wienerscnitzel til fødselaren og skipperlabskovs til undertegnede. Spunken stjal mine rødbeder til sin boller i karry….åbenbart det nyeste fusionskøkken…

groften-reklame
Da vi havde spist, fik Spunken en Grøften-hat og en ispind. Den slags reklame kan vist ikke købes for penge, og hans forældre åd det råt 😉

spillefugl automobilerne

Efter to ture i automobilerne, sjov med spilleautomater, en flyvetur med farmand og dejligt meget leg i “Rasmus Klump aka Dåmp”-land, gik Spunken omkuld. Så kunne Kjærsten og jeg hygge lidt i den gamle have, og drikke en stærk Irish Coffee, inden turen gik hjem til Brønshøj.

En dejlig fødselsdagsfejring, for store og små.

udsigt-fra-lejlighed

Nu er vi vel ankommet til Skagen. Jeg sidder i stuen, Spunken er faldet i søvn og vi er dejligt mætte efter en skøn middag på Ruths Brasserie sammen med farmor og farfar. Vi overtog nøglerne til ferielejligheden fra min svigermor, for hun og hendes mand har været her i et par dage og nu overtager vi til på lørdag. Ahhh. Ferie.

Der kommer mere på bloggen her fra Skagen, de følgende dage. Indtil da kan du følge mig på Instagram, hvor jeg allerede har lagt en del billeder op.

12 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om