Jeg havde en intention ... - CopenhagenDaily
0 In mig

Jeg havde en intention …

20130705-203442.jpg

Pauseblomst..

Jeg ville ha skrevet om Spunkens fødselsdag, om alle hans gode gaver, om hvordan det går i haven og i butikken. Alle jeres skønne kommentarer ville jeg også besvare.

Men det må vente, for min krop er indtaget af noget halsonde og jeg kan ikke overskue det store.

Dagen igennem er jeg kommet ud for overraskelser. Senest den mad Spunken og jeg skulle spise, som aldrig dukkede op. Et ring til italieneren, og en afvisning. Mor der var i god tid med forudbestilt pastaret, endte med hurtig “skramle-æg” på panden. Spunken var fint tilfreds, og fik er pølsehorn til.

Nu orker jeg ikke mere for i dag, og vil gå i seng. Jeg lover fødselsdagsindlæg og billeder fra haven – en dag 😉

Godnat – lige om lidt for min del.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply