Hygge med farmand

hajisbjorn

Spunken og Kjærsten, hygger sig. I går var de i Zoo sammen, og havde en fest. Kjærsten følte sig lidt nedstirret af “speltmødre”, da han og Spunken sad og spiste fritter, tjuptjup, hotdogs og is… ha ha. Spunken ville nemlig gerne ha’ is, og Kjærsten var sulten.
Det endte så med at isen ikke var så spændende, så med den i den ene hånd, brugte Spunken den anden hånd til at dyppe fritter eller spise hotdog. Muuums 😀

is og polse

I dag er de kørt til Præstø, hvor vi alle er inviteret til udendørs fødselsdagsfest, med hoppeborg og grill. Vejret er jo skønt, så mon ikke de får en dejlig dag.

Jeg er kun en lille smule misundelig, når jeg sidder her på arbejde og kan se at de fleste mennesker går meget målrettet hen til det sted de skal spise brunch. Der sker dog lidt, og jeg hygger mig med at tale med turister og amerikanere der “loooove Scandinaviaaaa” 😉

Nu vi taler om butikken, så slutter en konkurrence i morgen, hvor man kan vinde en lampeskærm samt et farvet stofkabel fra Rie Elise Larsen. Hvis du også vil deltage, skal du bare tilmelde dig nyhedsbrevet.

Jeg lukker butikken en halv time tidligere i dag, for jeg skal på messe i Øksnehallen. Egentlig er jeg ikke så vild med messer, men det er fint at vise flaget og lade sig inspirere lidt. Tror dog på forhånd jeg vil forudsige at messen er proppet med kobber, sort/hvid-tegninger, stentøj og marmor 😉

2 comments
    1. Det skal der nemlig, Annemarie. Men det er helt utroligt som nogle mennesker bare kan give én “blikket”… som om man fodrer sit barn med den slags hver dag, du ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om