Hvad gir’ man en 2 årig i fødselsdagsgave?

– ja spørg lige Spunken.

gode-gaver-2-aar

Han fik SÅ mange fine gaver til sin fødselsdag. Her er de fleste af dem.

Fiskespil, Barbapapa-bog, Musikalsk have, Traktor med lad, Stoor traktor, Bilbane, mini-musikinstrument, Schleich dyr – en tyr og en hest, Trommesæt,  dvd’er med Thomas Tog, Alfons Åberg og Postmand Per, et vandland og en Puky løbecykel fra Kjærsten og jeg.

Han fik også lidt flere bøger, som jeg ikke har kunnet finde på nettet. Uanset så er bøger et stort hit, og jeg elsker at han gider at få læst højt.

Løbecyklen, gider han dog slet ikke at bruge…tænker den er lidt for tung for ham stadig, så jeg håber at han måske om nogle måneder synes den er spændende igen.

Traktoren er et KÆMPE hit, og den blir’ ofte brugt når vi er ude. Man kan senere montere både lad og frontlæsser på den, men det har vi ikke gjort endnu. Så er der lidt mere overraskelse i gaven, den dag vi så får monteret en af delene, og han skal lege med den igen.

Trommesættet kan virkelig anbefales. Af og til når jeg er hjemme med Spunken, sætter vi musik på og tar’ et par af trommerne frem. Så trommer og danser vi. Super hyggeligt 🙂

traktorglaede

3 comments
 1. Tillykke med spunkens to år.

  Om ikke længe fylder vores datter også to og vi har også snakket om at ønske os (eller selv købe) et trommesæt. Vi har allerede sådan en stor pædagog/bongo tromme. Men den der som du viser på billedet, som står på gulvet virker super smart og måske lidt lettere for børnene af få lyd ud af? I hvert fald tak for link – jeg må lige kigge nærmere på det trommesæt 🙂

 2. Hej Thèrese, tillykke med ham, hvor er han bare blevet stor 🙂

  Thèrese vil godt spørge dig hvor jeres reol møbel er fra, den der kan ses i baggrunden af din søn? Kan du huske hvor den er købt og hvor meget den koster? Den ville passe perfekt til mit entre.

  På forhånd tak.

  1. Hej Nina. Reolen er købt hos Bolia. Du kan finde den på deres webshop. Vores er hvid med valnød foran, men de fås også i andre varianter.

   Man kan bygge den ud i størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om