4 In krea/ spunken

Det dejlige efterår

Vi nyder dagene, i dette halvlumre efterår. Tænk at ha’ temperaturer på 18 grader. Havde det bare været sådan også i sidste uge, så var mine Dahlia stadig i fuldt flor, men det nytter ikke at græde over spildt blomsterbuket.

tivoli

Tivolis “Halloween” er blevet besøgt, til stor fryd for Spunken. “Grææææææskaaaaaar” råbte han hver gang han så et af slagsen, og med tanke på at Tivoli vist har sat 4000 græskar i haven, kan I forestille jer det.
Han fik danset til hyggelig musik med Kjærsten, kørt i bil med “Postmand Per” og kigget på de fine lys og dekorationer. Skøn dag.

miauw-graskar

Vi har også sørget for uhyggelig stemning på trappen, og har lavet et “Græskar miaaauuw”, som Spunken kalder det. Man kan finde meget fin inspiration på Pinterest.

pakkekalender

Jeg er gået i gang med at brodere en julekalender. I år synes jeg at han er gammel nok til en pakkekalender, så jeg har fået en masse stof og lækkert uldgarn af min mor, og er ellers gået i krig. Muligvis har jeg slået en for stor bolledej op, men jeg forestiller mig et tog med fine vogne, et juletræ og pakker. Med tanke på jeg ikke har broderet siden 4. klasse, synes jeg selv det går ganske fint. Der skal sættes ringe i som pakkerne kan hænge ned fra, og så må jeg se om jeg kan finde ud af at lave en fin kant, eller købe et ophæng af en slags.

skubber-klapvogn plask

Spunken er så stor synes jeg. Han fragter sig selv hjem fra dagpleje, enten på løbecyklen eller ved at skubbe klapvognen. Han gider sjældent sidde i den, så når folk ser os, må de tænke at jeg pisker det stakkels barn til at skubber rundt på vognen… Det store hit for tiden, er at plaske i vandpytter. Hop, hop, plask, plask. Godt man har gode støvler og ordentlige regnbukser på.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Signe Rask Nielsen
  onsdag 23. oktober 2013 at 12:58

  Det ser rigtig hyggeligt ud – og hvor er det sejt gået med julekalenderen 🙂
  Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog bynuggo.blogspot.dk

  • Reply
   Therese
   fredag 25. oktober 2013 at 13:27

   Det er så sejt, synes jeg selv – selv om jeg ikke er kommet længere end billedet viser. Hi hi.

   Jeg vil bestemt kigge forbi din blog, Signe 🙂

 • Reply
  rejen
  onsdag 23. oktober 2013 at 19:25

  Han bliver så hurtigt stor, og det er da også hyggeligt med alle de græskarlygter. ;-D

  • Reply
   Therese
   fredag 25. oktober 2013 at 13:27

   Det er så vildt, Annemarie. Tiden går alt for stærkt !

  Leave a Reply