Af og til er det en lille verden - CopenhagenDaily
3 In Ikke kategoriseret

Af og til er det en lille verden

Jeg bruger en del tid ovre på det dér Instagram, og der har jeg moret mig lidt over at vi efterhånden er en del samlet i det samme postnummer, eller i et der grænser lige op til.
Den ene pige bor enda 300 meter fra vores hus, så vi må snart finde ud af at ses. Det er jo en næsten-nabo.

Nu kan jeg så ende med at være så heldig at få en Instagrammer som genbo, da vores genbo har sat sit hus til salg. Fru Forstad m. familie, kigger på det, og tænk hvis hun flytter ind på samme vej. Så ér det da en temmelig lille verden lige pludselig. Sjovt!

Jeg var i et par uger temmelig bekymret for at der var sket genboen noget, men jeg fik at vide i går at han er “set i byen”. Dejligt. Jeg kunne næsten ikke bære tanken om at han var faldet om inde i huset, og at ingen af naboerne havde lagt mærke til det. Får jeg sådan en bekymring igen, vil jeg handle med det samme. Hellere ringe på en gang for meget, end en gang for lidt!

photo 2

Så til noget helt andet. Min butik er nævnt i månedens Eurowoman. Tænk at man kan blive så pavestolt, over et bittelille billede i et juletillæg. Nå, men det kan man 🙂 Nu håber jeg at en masse vil købe de fine notesbøger til årets pakkekalendere, eller måske enda bestille en færdiglavet adventskalender? Den var et hit sidste år, så jeg håber på at gentage succesen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FruForstad
  fredag 25. oktober 2013 at 17:22

  Vi vil så gerne havde det hus. Så vi håber, at det bliver os der får det. Jeg er selv vokset op sådan et sted, hvor man lige kigger ind til naboerne og passer godt på dem. Hvis det bliver os der flytter ind, vil I være de første vi kommer over og låne en kop mel af.

  • Reply
   Therese
   søndag 27. oktober 2013 at 08:59

   Jeg krydser virkelig fingre, for det kunne være så hyggeligt at der kom endnu en børnefamilie til vejen.
   Vores nye naboer har en søn på 3 år, og naboerne til den anden side har to teenagere.

 • Reply
  Sidsel
  tirsdag 29. oktober 2013 at 22:12

  Hey,
  Jeg glæder mig til vi kommer tilbage i lejligheden, så må vi næsten lave en lille instagram kaffe/playdate 😀

  Sidsel

 • Leave a Reply