2 In børnemode/ spunken

En søndag fuld af muligheder

Efter en dejlig uge i butikken, er det skønt at få lov til at nyde en hel morgen i slasket joggingtøj, strikkede sokker og morgenfjæs.
Spunken sov til klokken halv otte, så han lod sig ikke mærke synderligt af det dér vintertid. Vi stod op, og gik ned og fik hældt mad i skåle, brygget lidt kaffe og tændt for Ramasjang. Nu er det så mig der sidder og ser “Peter Pedal”, og Spunken leger med sin Duplo og ser lidt Cirkeline på sin iPad.

Søndagen ligger helt åben. Vi har ingen planer – eller dvs. Kjærsten skal male køkken, så det er ikke så smart at blive hjemme. Men hvad skal vi mon finde på? Jeg overvejer enten et bondegårdsbesøg, en tur i skoven, en lang cykeltur med indbygget tur til legeplads eller et smut ned til mormor.

cykelfyr

I løbet af dagen, skal jeg se om jeg kan klemme Spunken ned i den gamle flyverdragt fra sidste vinter. Den er størrelse 86, så jeg frygter at den ender med at blive for lille.. Flere steder i blogland, har jeg set mærket “Didriksons” blive nævnt, så jeg overvejer om jeg skal prøve det. Synes måske bare ikke at farverne er så fine – lidt mørke for min smag – men på den anden side, bli’r de dækket af mudder alligevel, så det betyder jo ikke meget.

Denne flyverdragt, er også meget fin. Jeg kan dog ikke helt finde ud af hvad det er for nogle figurer der er på. Det kan dog også være jeg bare ender med en ny Reima, hvis ikke han kan passe den gamle. Den var varm og god da vi var i Østrig, så jeg er helt sikker på kvaliteten er i orden.

Jeg køber gerne brugte ting til Spunken, og har egentlig gjort det siden han var helt lille. Det eneste jeg aldrig har sparet på, har været fodtøj og overtøj. Så kan resten efter min mening sagtens være fra H&M, Føtex eller hvor man ellers falder over gode tilbud og fine ting.

Nå, så endte der med at gå børnetøj i den 😉

Tilbage til søndagen. Nu er “Peter Pedal” filmen slut, så måske vi skal se at finde på noget. Første ting på listen, må være at smutte op og vække Kjærsten. Nu burde han være veludhvilet 🙂

– indlægget er delvis sponsoreret, af Jollyroom.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Alice M
  søndag 27. oktober 2013 at 10:31

  Jeg klappede i mine små hænder da Ludvig sagtens kunne være i Reima 86’eren fra sidste vinter (hvor den var aaaalt for stor og derfor ikke blev brugt). Han var også faldet lidt på hans højdekurve her til hans 2 års undersøgelse. Jeg har ellers købt en Hummel i januar i str 92 på udsalg, men mon ikke han (måske) skyder i vejret i løbet af vinteren så den kan bruges lidt til foråret. Ellers kan det være lillebror Ebbe bliver højere hurtigere så han får glæde af den om et par vintre 😀

 • Reply
  Trine
  onsdag 30. oktober 2013 at 12:29

  Sådanne søndage er guld værd..

  Her kunne vi ikke klemme hende i den gamle dragt fra sidste år. Så vi måtte på jagt efter en ny… Her endte det med samme model som sidste år – en Lego Tec dragt…

 • Leave a Reply