Stakkels lille fyr - CopenhagenDaily
2 In spunken

Stakkels lille fyr

Spunken kastede op to gange tidligt i morges. Han blev så ked af det, at det var helt umuligt at sove videre, for han lå helt tæt op af mig, og trak vejret hurtigt. Lille fis. Vi stod op ved 8 tiden, og han var suuuuulten. Intet fristede, bortset fra risengrød, så det lavede jeg. Han nåede dog ikke at spise noget af det, før han kastede op igen. Så risengrøden blev sat på køl, og den lille mand blev lagt sammen med dyne, “vov vov” og sin iPad.
Jeg undlod at se Dora, og fik i stedet set et afsnit af “Homeland”. Shit, den er spændende! – find den på Netflix, hvis du har mulighed for det.

puslespil

syglillefyr

I løbet af dagen, har jeg prøvet med lidt æble, vand og hvad jeg ellers kunne finde af lækre hapsere, som ikke ville forstyrre maven. Han har ikke kastet mere op, men får i perioder kvalme så han kommer hen til mig og siger av og putter. Feberen har været oppe på små 39, men det lader til den er på vej ned igen.

Snart kommer Kjærsten hjem, og Spunken har bestilt pizza med ananas og “øeshh” – det er ost. Det er nok ikke det bedste for ham at spise, men en enkelt bid eller to er bedre end at han slet ikke får noget indenbords.

Jeg selv har småkvalme, og rumlende mave. Det skulle da lige passe at jeg får den samme omgang. Min skønne ansatte – Freja – passer butikken i dag, og melder om hyggelig dag. Det er dejligt for mig at jeg har den skønne pige ansat.
I morgen møder jeg tidligere, for min søde nabo holder 1 års fødselsdag, så jeg hægter mig på de forhåbentligt mange mennesker der kommer forbi dem, og tilbyder 10% rabat til alle deres kunder, hvis de kommer ind til mig 😉 Man må hjælpe hinanden, når man er en lille butik.

Rigtig god aften til dig, her fra “sofasengen”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lene
  fredag 8. november 2013 at 18:14

  God bedring til din skønne dreng. Det er sjovt at se hvordan han nu er over babystadiet og er blevet en dreng at se på 🙂 Og godt at “vov vov” kan holde ham ved selskab.
  Pøj pøj med i morgen. håber I får solgt en masse

 • Reply
  A + K = ♥
  lørdag 9. november 2013 at 12:45

  God bedring – sygdom er simpelthen det værste.

  – Anne

 • Leave a Reply