Med hjælp fra naturen

Ok, der er måske en overvægt at sponsorerede indlæg for tiden, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at sige “ja tak” når det handler om ting jeg er en smule nysgerrige på. Fx. en pakke fra “A. Vogel/Biorto”, som jeg blev spurgt om jeg ville teste.

Der var en masse spændende produkter i, og her beskriver jeg nogle af dem.

De fleste kender “Echinaforce”, og selv da jeg var studerende, havde jeg en flaske stående, til hvis nu jeg blev forkølet. Da jeg modtog pakken, begyndte jeg med det samme – dog endte jeg alligevel med 10 dages influenza, som allerede havde sat sig godt i min krop. Så kan man diskutere om det ville have taget mig længere tid at komme over den, hvis jeg ikke havde taget dråberne!? Uanset, er det et produkt jeg vil blive ved med at have – og som plante i haven, er den røde solhat en skøn staude. Man kan tørre kronbladene, og bruge den som te. Den smager skønt 🙂

Der var to slags vitaminpiller med. Til voksne “Biortomin” samt til børn “Børne Biortomin”. Jeg elsker emballagen, som er rigtig fin og ikke så pille-agtig. Dog vil jeg ikke købe dem igen, for de voksne piller skal man ta’ 3 af hver dag – og de er altså ret store. Dem til børn, er endnu større end til voksne, og der skal barnet ha’ to. Isaac kan sjældent spise mere end en enkelt, så det er ikke et hit herhjemme. Han er dog ret glad for smagen, som er frugtagtig og ikke kunstig. Det er et plus at de bruger sukker i pillen, frem for kun kunstige sødemidler. Dog har de alligevel puttet sorbitol i, hvilket jeg mener er overflødigt.

Et produkt jeg har været rigtig glad for, er den fede urtesalve “Bioforce creme”. Jeg har brugt den som læbepomade, til mine tørre cykelhænder, på albuerne, til Isaacs tørre pletter på fødderne og i min pande som af og til bliver helt tør. Den dufter dejligt og “urtet”, og jeg vil helt klart købe den igen, frem for en “Decubal” eller andet i den dur.

“Valleforce” kender de fleste nok stadig som “Molkosan”. Jeg har det lidt stramt med den smag, men det skulle være godt for fordøjelsen og mange andre ting. Jeg testede dog en Camilla Plum opskrift på surkål, og det smagte fint (den første dag, de andre dage blev det for surt og prutlugtende).

Du kan læse meget mere om produkterne her, i denne fine E-bog.

Så tak for at gøre mig lidt klogere på naturlægemidler 🙂

4 comments
 1. Hi hi, de havde måske hjulpet, hvis du have startet tidligere. 😉

  Jeg synes heller ikke man skal tage vitaminpiller 3 gange om dagen – der findes ubemærkede piller, i normal størelse, hvor man kun skal tage en om dagen. 🙂

  jeg siger konsekvent nej til sponserede indlæg, for jeg gider ikke bøvlet med at skulle opgive det som b-skat, bare fordi jeg modtager et par produkter. 🙂

  1. Åh, jamen det med B-skat. Så vidt jeg ved, er det penge fra afiliate-links, samt reklameindtægter der skal opgives.

   Gaver i form af mad, bøger osv, er en gråzone, da man heller ikke får oplyst værdien af gaven man får, og de bliver præsenteret som gaver.

 2. Det er jo ikke gaver, da du skal skrive om produkterne og linker til dem.

  Det har siger skat.
  Man skal betale skat af værdien af de goder, man får. Og det gælder uanset, om man får sin indtægt i kontant form eller i naturalier.

  1. Men kun hvis man har pligt til at skrive, samt hvis værdien overstiger 1000 kroner…tror jeg… Men uanset skal det undersøges nærmere 🙂 Om nogen, så bør dem man får gaverne af, vide noget om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om