Af og til kan man savne oldemors baghave - CopenhagenDaily
6 In familien

Af og til kan man savne oldemors baghave

noestet

Jeg har næsten lige lagt på, efter at ha’ snakket med min mormor i halvanden time. Hun bor lidt nord for en lille by der hedder Namsos, sådan ca. midt i Norge.
Vi talte om stort og småt, om at der er faldet lidt sne og at der er koldt. Hun venter på at der kommer en mand med noget brænde, men han har endnu ikke fået sat kæder på sin traktor. Hun bor naturskønt, men desværre også en smule besværligt, så man skal ha’ tungen lige i munden, hvis man skal køre bil derude om vinteren – altså medmindre man er lokal, og bare pisker afsted trods en hel meter sne.

udsigt fjoeset

Hun har en masse billeder af Spunken, for jeg forsøger at holde hende opdateret med billeder og breve. Nu nærmer vi os jul, så jeg vil sende en stor pakke med gode ting fra Danmark, og nogle af Spunkens tegninger.

Selv om jeg ikke kunne tænke mig at bo deroppe igen, kan jeg sagtens savne den smukke natur. Spunken har heldigvis været deroppe en gang allerede for at møde oldemor og resten af min familie, og jeg håber at jeg også kan ta’ Kjærsten med derop snart. Ikke vinter, men sommer ville være skønt. Der er så smukt, at man kan få ondt i øjnene.

solopgang

Nu vil jeg bruge resten af min fridag, på at få vasket tøj og gjort rent hist og her. Rigtig god mandag til dig 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  A + K = ♥
  mandag 11. november 2013 at 14:40

  Sikke flotte stemningsbilleder!

  – Anne

  • Reply
   Therese
   onsdag 20. november 2013 at 12:18

   Tusind tak, Anne. Der er simpelthen så smukt.

 • Reply
  Nola
  tirsdag 12. november 2013 at 14:35

  Sikken et skønt sted, det kan jeg godt forstå at du længtes efter…om sommeren. Jeg har altid drømt om at bo sådan et sted, midt ude i naturen, i et års tid og opleve årstiderne helt intensivt.
  Dejligt at I giver din mormor fine muligheder for at følge med 🙂
  Dejligt dag 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 20. november 2013 at 13:41

   Jeg har boet der i nogle år, og ja det er ganske fantastisk. Masser af sne, nordlys og lyse somre. Det skal opleves, hvis man får muligheden 🙂

 • Reply
  Nola
  tirsdag 12. november 2013 at 14:37

  P.S. kastanjen i din header er et vildt godt påfund 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 20. november 2013 at 13:41

   Hi hi, tak Nola. Snart bli’r den skiftet ud med et snefnug

  Leave a Reply