Af og til kan man savne oldemors baghave

noestet

Jeg har næsten lige lagt på, efter at ha’ snakket med min mormor i halvanden time. Hun bor lidt nord for en lille by der hedder Namsos, sådan ca. midt i Norge.
Vi talte om stort og småt, om at der er faldet lidt sne og at der er koldt. Hun venter på at der kommer en mand med noget brænde, men han har endnu ikke fået sat kæder på sin traktor. Hun bor naturskønt, men desværre også en smule besværligt, så man skal ha’ tungen lige i munden, hvis man skal køre bil derude om vinteren – altså medmindre man er lokal, og bare pisker afsted trods en hel meter sne.

udsigt fjoeset

Hun har en masse billeder af Spunken, for jeg forsøger at holde hende opdateret med billeder og breve. Nu nærmer vi os jul, så jeg vil sende en stor pakke med gode ting fra Danmark, og nogle af Spunkens tegninger.

Selv om jeg ikke kunne tænke mig at bo deroppe igen, kan jeg sagtens savne den smukke natur. Spunken har heldigvis været deroppe en gang allerede for at møde oldemor og resten af min familie, og jeg håber at jeg også kan ta’ Kjærsten med derop snart. Ikke vinter, men sommer ville være skønt. Der er så smukt, at man kan få ondt i øjnene.

solopgang

Nu vil jeg bruge resten af min fridag, på at få vasket tøj og gjort rent hist og her. Rigtig god mandag til dig 🙂

6 comments
  1. Sikken et skønt sted, det kan jeg godt forstå at du længtes efter…om sommeren. Jeg har altid drømt om at bo sådan et sted, midt ude i naturen, i et års tid og opleve årstiderne helt intensivt.
    Dejligt at I giver din mormor fine muligheder for at følge med 🙂
    Dejligt dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om