Så er damerne flyttet ind

I dag hentede vi fire fine wyandotter. Nu er der endelig høns i haven. Trods deres størrelse, er de nogle værre kyllinger. Nu har de været på matriklen i 3,5 time, men nægtet at gå udenfor. Nej, de bli’r inde i deres hus. Skøre kræ.

Jeg håber de kommer ud snart, men de er ikke vandt til et hus med stige – så det kræver nok lidt overvindelse.

Drengene gik næsten hele vejen hjem, uden brok, fordi de var så spændte på at se de nye husdyr. Nu har vi lagt vandmelon ind i hønsegården, måske det lokker.

Det har været en lang process at få hønsene i hus, men det er værd at vente på nogle gode dyr. Hønsehus og hønsegård har jeg haft en måneds tid, og det vil jeg meget gerne fortælle om når jeg har haft høns i det i et stykke tid.

Ind til videre synes jeg anlægget er rigtig fint. Det er nemt at rengøre, og det synes jeg er et plus når man bor i byen. Jeg kan godt se på hønsenes størrelse, at de skal ha’ mere plads end hønsegården kan gi’ dem, så inden længe skal hønsehegnet sættes op. Med tiden kan det også være at vi bygger en fast hønsegård, med tag.

Ind til damerne viser sig, må I nyde billeder fra havens blomster. Roserne springer ud en efter en, og duften er berusende.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

4 comments
 1. Til lykke med hønsene. Det er så hyggeligt at have høns! Jeg savner mine som vi forærede til de nye ejere af vores gamle gård. Det er jeg ret sikker på at hønsene er tilfredse med, men jeg sukker efter at få høns igen 🙂
  Smukke rosenbilleder!

 2. Men ud kom de da, damerne – hyggeligt at opdage din live”udsendelse” på Instagram 🙂
  Planlægger I at kunne holde jer selv med æg?

  1. Ja, det er sjovt med liveudsendelserne 😀

   Til en hvis grad ja, men med kun fire høns er det nok ikke helt realistisk kun at bruge æg fra dem. Skal jeg både bage, lave morgenmad og noget med æg til aften, kommer vi til kort. De lægger æg ca. hveranden dag, så i snit bli’r det to æg om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om