Grundlovsstrik, havelir og status på bootcamp

Allerede onsdag, og sommerferien rykket tættere og tættere på. Jeg synes tiden går så stærkt, faktisk lidt for stærkt – måske fordi jeg ikke får lavet en brøkdel af det jeg burde…. Jeg siger til mig selv at det er pga. det gode vejr. Det er for varmt….men altså, helt ærligt. Den undskyldning kan man vist ikke blive ved med at bruge, når det nu er blevet tidlig sommer og prognoserne viser fuld plade med solskin.

Haven hungrer

Lidt regn ville være dejligt. For med alle de roser og planter jeg har, er det ikke ideelt med så tørre perioder. Jeg vander det der er allerhøjst nødvendigt – men en del må undvære. Jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at bruge det vand der kræves, og lever fint med en gul plæne og lidt færre blomster.

Mit projekt med insektvenlig eng, er gået i stå. Det kræver for meget vand at få et tæt tæppe af sommerblomster, så det må blive til næste år. I stedet fryder jeg mig over at de andre bede er fulde af bier og humlebier. Dog har jeg ikke set en eneste mariehøne (men en masse bladlus). Har I set mariehøns?

Udover lidt tørke, trives haven i bedste velgående. Roserne blomstrer, staudebedet vokser fint til og grøntsagerne ser ud til at blive gode i år. Selv mit nemesis – squash! Tænk at blive lykkelig af to squashplanter 😉

Grundlovsdag i bedste selskab

I går havde drengene fri fra skole/børnehave. Vi havde ikke forlænget weekend som så mange andre, for mandag var en almindelig skoledag.

Jeg inviterede “Strikkefinkerne” til grundlovsstrik. To kunne, og den ene tog sine skønne piger med. Totalt hit. Spunken sad i sin seng og “scratchede” mens pigerne dansede rundt og holdt fest. Gajolen skred over til naboen og legede, selv om hun havde børnefri. Hun gad ham godt – fik jeg sagt at jeg elsker mine skønne naboer.

Så masser af leg i stuen, mens vi damer sad i solen og strikkede. Der blev drukket kaffe, spist kage, ost og brød. Hold k*ft hvor føler jeg mig heldig når jeg sidder med dem. Ikke blot er de godt selskab, men jeg er efterhånden nået så langt med strikkefærdighederne at jeg rent faktisk slapper af med strikketøjet i hænderne.

Spiste du så også kage!?

Ja ja, nu skrev jeg brød og kage. Men nej, her på dag 24 af bootcampen, har jeg ikke rørt hverken brød eller kager. Eller sukker i det hele taget. I går fik jeg noget kød der var teryaki marieneret. Det var vist ikke helt LCHF, men altså, sådan måtte det være. Men jeg holder mig ellers til projektet og kan blære mig med 7 cm smallere talje og 5 kg mindre. Sukkerdæmonen er næsten kanøflet, selv om jeg af og til drømmer om is med guf.

Når ugen er omme, er jeg færdig for denne gang. Jane har været en god støtte, og jeg kan virkelig anbefale andre at kaste sig ud i fire uger med hende. Nu kommer hverdagen igen, og jeg er overbevist om at jeg fortsætter samme stil. Der skal være plads til at gå over stregen af og til, men det bli’r ikke med slik og kager. Så hellere en enkelt god is på stranden, eller et glas kold hvidvin.

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere