Frokost med veninder

I sidste weekend, havde jeg inviteret en håndfuld dejlige veninder hjem til julefrokost. Jeg havde modtaget hele to kasser med “spons”, som vi på ingen måde selv kunne spise os igennem. Den ene kasse, indeholdte skønt rugbrød fra Kohberg, en madkasse, en spændende bog af Louisa Lorang samt diverse smørelse. Den anden kasse, var fuld af pølse, sylte, leverpostej, sild og andet godt, fra “Kokkens Favorit”.

DSC_4752

Bordet var dækket med sølvtøj, og vi havde alle pakker med til pakkeleg. Det var den første julefrokost for i år, for mit vedkommende, så jeg glædede mig som et lille barn.

Vi satte os til bords, mens Spunken stadig sov til middag. Vi var kun to der spiste sild, men vi var fint tilfreds med de svenske urtesild der var i pakken. Den lune leverpostej var et hit, og blev faktisk spist helt op. Sylten var der ikke meget ved, så den endte faktisk sine dage i skraldespanden. Jeg er ikke fortaler for madspild, men den smagte simelthen ikke godt.
Pølserne var ok. Især varianten med soltørrede tomater og paprika. Medisteren med kantareller, var flad i smagen, men konistensen var underlig. Det samme var de to andre varianter, som om der var for meget mel i og lidt for lidt kød. Jeg ville ærlig talt, nok ikke selv købe de pølser, medmindre jeg vidste at der var lavet om på konsistensen, for smagen var ok.
Alle satte pris på majsrugbrødet, og det ville jeg bestemt også købe igen. De andre varianter er også fine, især hvis de lige bli’r ristet i brødristeren.

Vil man gerne prøve pølserne, kan de købes i SuperBest. Brødet har jeg set i de fleste supermarkeder.

DSC_4757

Pakkeleg var på toppen, og jeg fik hapset hele to pakker. Hi hi.

Nu venter 1 – måske 2 – julefrokoster på mig, og den første er allerede på lørdag. Freja passer butikken, og jeg har inviteret familien ind til julehygge og god mad. Jeg glæder mig 🙂

 

Indlægget er sponsoreret. Tak til Lahme 🙂

4 comments
 1. Hej thèrese, lyder lækkert med veninde frokost og god mad.

  Må jeg spørge hvor dine fine papirs udsmykningen er fra? (Dem der hænger så smukt ved dit vindue?)

  Kram

  1. Hej Nina
   Det var nemlig så hyggeligt 🙂
   De fine ophæng, er fra Rie Elise Larsen, og de kan købes i min butik. Søg på Sikka.dk, og gå ind i kategorien “Glade Jul”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere