Så blev det også nytår på Havdrupvej - CopenhagenDaily
3 In familien/ fest

Så blev det også nytår på Havdrupvej

IMG_8207

Vi havde en dejlig nytårsaften. Der var kun Kjæsten, Spunken og jeg, men med en knægt på 2,5 år, føles det af og til som et helt selskab 😉

Mad orkede vi ikke at lave selv, så der var købt sushi. Dog kunne jeg ikke undvære kransekagen, så en “bette” en med 13 ringe, blev det til. 13 ringe for 2013 – et år der har budt på lidt af hvert. Traditionen tro, vil jeg lave et tilbageblik – men jeg har lige noget januar-udsalg i butikken, der skal piftes i gang.

IMG_8208

Spunken spiste sushi med velbehag, og gik rundt og sagde “mere ‘pagne”, for han havde naturligvis også sin egen champagne og sit eget champagneglas. Lille festfidus.

Desserten var Hansens skønne mango- og lakridsis, med frisk frugt til. Enkelt og helt efter Spunkens smag. I dag har han også fået en lille portion “isss” – resterne skal jo udryddes. Hi hi.

IMG_8209

Nytårskrudt havde Kjærsten sørget for, og for at være sikker på at Spunken var vågen til at se det, blev der fyret krudt af et par gange. Først efter Dronningens tale, og derefter efter maden. Der var ingen frygt for raketterne, og det var mega sejt at få lov til at kaste knaldperler i asfalten. Han havde fået fine gule sikkerhedsbriller, og jeg tror at han er blevet ret stor fan af det dér krudt.

Gæsteværelset blev indviet i julen, af min mor, og da klokken var halv elleve, kunne Spunken ikke hængen sammen mere. Jeg lokkede med at han kunne sove inde i “mormors seng”, og han syntes det var en meget god idé.

Klokken slog midnat, og Kjærsten og jeg åbnede en anden champagne, og spiste kransekage. Vi skynte os ud for at fyre lidt raketter af, og så Kjærsten kunne lægge nogle pølser på grillen. Vi fik afsat et par hotdogs til naboerne, og til Spunkens søde dagplejemor, hendes mand og hendes veninde. En hyggelig afslutning på en skøn aften.

Nu er 2014 fløjtet i gang, og i morgen står den på arbejde.

Jeg håber at du har haft en dejlig nytårsaften 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rejen
  torsdag 2. januar 2014 at 05:52

  Hej Therese, det ser ud til at I har haft en dejlig nytårsaften, både du og din familie ønskes et godt og lykkebringende nytår. ;-D

 • Reply
  Abildjyden/Karin Abildhauge
  torsdag 2. januar 2014 at 09:33

  Dejlig beretning fra en fantastisk aften, lige efter mit hoved.
  Godt Nytår og god arbejdslyst.

 • Reply
  Karina
  torsdag 2. januar 2014 at 21:36

  Lyder som en skøn Aften 🙂 lige så hyggelig og stille som vores (vores dog tilsat et barn mere og en god ven).
  Rigtig godt nytår

  Karina

 • Leave a Reply