1 In haven/ spunken

Når man får ånden over sig – og hvordan man sikrer sine tulipaner

“Det er i dag et vejr, et soooolskinsvejr”

Arj, men altså. Det har været det skønneste vejr i mange mange uger.

IMG_9254

Vores genbo, smed forleden en stor rulle trådhegn ud, og jeg så mit snit til at hapse det. Jeg har nemlig en hund, der godt kan li’ at nippe til de toppe der kommer op af jorden. Ret træls, når undertegnede har brugt en mindre formue, nede hos Isabella Smith… Så nød lærer nøgen kvinde, og så sendte jeg ellers Kjærsten i Bauhaus efter pæle.

I dag fik jeg så slået pæle i jorden og bundet hegn om. Skal vi lige sige jeg er rimelig godt tilfreds med mig selv 😉 Nu mangler jeg så kun at sikre de mange højbede, og det kommende grøntsagsbed.
Tomaterne, og de andre varmekrævende ting, får lov til at gro oppe på tagterassen i år. En hyperaktiv hvalp, går vist ikke så godt i spænd med at anskaffe drivhus og pusle om det (i fred), så det må blive om et år eller to.

IMG_9255 IMG_9256

Max lagde sig naturligvis så tæt på hegnet som muligt.

Efter haveprojektet, gik jeg op for at ta’ en middagslur. På vejen, kiggede jeg ind i klædeskabet…..og så tog jeg en rask beslutning, og fik væltet alt mit tøj ned på gulvet. Alt blev sorteret, lagt sammen og lagt på plads…. Jeg troede faktisk at jeg ville smide en masse ud, men det blev kun til to toppe, en cardigan og tre forvaskede trusser.. Kender I det med at man bli’r ved med at gemme nogle stykker tøj, som egentlig ikke sidder godt mere, men som man håber man en dag kan ta’ på igen… Nå, men sådan en hylde har jeg, med nederdele og kjoler, som jeg ikke kunne bære at smide ud. Måske en dag – når de genstridige graviditetskilo er smidt. Måske.

IMG_9262    Det trængte…..virkelig…

Nu vil jeg få ånden over mig, og gå i køkkenet. Den står på middelhavsmad, fuld af hvidløg og varme krydderier. Det må være vejret, der gi’r mig lyst til humus, tzatziki og spicy oksedeller.

Spunken sidder og ser Alfons Åberg. Godt tilfreds, efter en skøn dag i dagpleje, og derefter en masse leg ude i haven. Rød på næsen, måtte jeg overtale ham til at komme ind. Lokkemidlet var en “Pez”-beholder, formet som en af hans helte “Suttemand” (Supermand).

God mandag aften, til dig.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  conny
  onsdag 19. februar 2014 at 22:18

  Puh, jeg blev helt forpustet …
  Skønt at få udnyttet solvejret!
  Dine tøjbilleder minder mig om Conny, 7 år, der skal rydde op i dukkeskabet – og bliver træt efter kort tid, hvorefter alt dukketøjet ryger ind i en vild pærevælling. Belært af den erfaring ville jeg nok vælge at tage 1 hylde ad gangen 🙂

 • Leave a Reply