Batman på torvet, og mor på pinden - CopenhagenDaily
4 In arbejde/ spunken

Batman på torvet, og mor på pinden

Spunken og Kjærsten, er lige nu til tøndeslagning oppe på torvet. Jeg ville SÅ gerne med, og var nærmet på grådens rand da jeg tog på arbejde. Men en lørdag, hvor folk lige har fået løn, er ikke en lørdag hvor man bør lukke biksen.

batmaaaan

Heldigvis uploader Kjærsten fine billeder, og jeg véd at Spunken har en fest. I aften skal vi råhygge, for da skal Kjærsten til fest. Jeg overvejer at bage en gang pølsehorn – efter at have kigget på Frederikkes facebook. Uhm. Det vil med sikkerhed falde i god jord, hos Batman.

krea-klardyb-koncentration

I går lavede vi fastelavnsris. Jeg “fældede” de trælse vandris som vores syren har skudt op mellem fliserne, og det blev til et helt fint ris – som de ellers ta’r op til 40 kroner for, herinde på Gammel Kongevej – og så er det bare noget hækplante eller pil. Ha ! – min syren bli’r helt sikkert pænere.

Jeg klippede en kat, og Spunken gav den gas med glimmerlim og pailetter. Derefter klippede vi en masse silkepapir i strimler, og lavede også nogle blomster. På det tidspunkt, var Spunken begyndt at kede sig, så han fik lov til at gå amok med glimmerlim og noget almindeligt papir, mens jeg lavede riset færdigt.
Vi hang lidt slik på, som pynt, og resten af slikket fik Spunken efter aftensmaden. Fredagsslik er et stort hit, og efter at ha hjulpet dagplejemor med at fylde slik i fastelavnstønder, havde han vist fået slik på hjernen 😉

fastelavnsris

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  søndag 2. marts 2014 at 02:09

  Hvor er det blevet til nogle fine ris og ja, det er bestem ikke købe sådan nogle færdig nogen, det er både sjovere og hyggeligere at lave dem del, sammen med ungerne. 🙂

  Håber dagen i butikken var god og indbringende og ha’ en dejlig søndag. 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. marts 2014 at 16:35

   Det er nemlig så hyggeligt at lave sådanne ting sammen. Isaac peger stadig på riset og siger “min”, så han har nydt at både lave det og nyde sit arbejde bagefter 😉

   Rigtig god eftermiddag til dig

 • Reply
  A+K/Venterpaavin
  tirsdag 4. marts 2014 at 17:40

  Hvor er han fin, og sikke flot fastelavnspynt I har fikset jer (:

  – Anne

  • Reply
   Therese
   onsdag 5. marts 2014 at 16:59

   Tak, Anne. Han var en pavestolt Batman, kan du tro 🙂

  Leave a Reply