Præ-teen-hundehvalp

IMG_9558

Max fylder 16 uger i morgen. Det betyder også, at han er i “den lille pubertet” og NOGET så fræk. I dag jagtede jeg ham fra badeværelse og ud på terrassen, mens han løb med 5 meter wc-papir hængende bag sig. Han har bidt huld i min yndlingscardigan, fordi han lige pludselig mener at “bliv”-tegnet, betyder “hop-op og bid fast i førerens trøje”.
Han hyyyyyler hvis han ikke får opmærksomhed, og det er ret svært at “ignorere hans adfærd”, for det larmer… Men jeg sætter min lid til hundetræneren, og hendes råd.

….

Men heldigvis er han mest sød. Jeg elsker vores gåture, og særlig den om morgenen hvor vi hilser på andre hunde, leger uden snor bland træer og buske og når forbipasserende bare er nødt til at stoppe op og nusse den lille pelstot.

IMG_9431

Han spiser tre måltider om dagen, og han vokser som ukrudt. Der er igen blevet bestilt 12 kg hundemad, som forhåbentlig kommer i dag eller i morgen – ellers så løber vi tør.

Træningen går det også fint med. Vi har lektier for hver uge, og denne uge er det en kombination af lineføring og “bliv”. Når han ikke hopper op, og går i lege-mode, går det rigtig fint 🙂

Spunken er ret ligeglad med Max. Der bli’r lidt for ofte sagt “Naaarj Maaaarx”, så det har vi en snak om. Altså at man ikke bare må sige nej, når nu Max ikke gør andet end at stå og snuse ved siden af Spunken.
De leger ikke sammen, og jeg lader dem kun være i samme rum hvis jeg selv er der. Max har skarpe hvalpetænder, og Spunken løber i stedet for at gå…det er ikke en god kombi. Men mon ikke de bli’r fine venner, en dag.

Vi synes alle at det er skønt at ha’ en lille Max i hjemmet – selv om han er lidt bøvlet for tiden 😉

4 comments
 1. Når man ser på billedet af ham er det altså slet ikke til at forstå, at Max ikke altid er sød og artig. Han ser fuldstændig uskyldig ud 😉 Det med toiletpapiret kender vi i øvrigt godt til herhjemme – helt uden at have hund 😀

  Jeg vil så gerne have et kæledyr. Pigerne ville elske det. Måske bare en lille kanin (igen).. En hund går min mand ALDRIG med til (desværre) 😉

  1. Ja man tror det ikke, vel? Ha ha. Han er simpelthen en lømmel, Susanne !

   Jeg havde slet ikke set du har fået ny blog! Fedt altså. Den skal straks læses.

   En kanin, er også nuser. Men en hund….kan du ikke overtale ham tror du? Hi hi.

   1. Hvor er du sød, Therese. Jeg var også liiiidt længe om at komme igang igen 😉

    Bare tanken om en kanin skræmmer min gode mand, så en hund ville slet ikke gå 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om