Flere køkkendrømme - CopenhagenDaily
1 In bolig

Flere køkkendrømme

pigeonNår jeg har mine fridage, holder jeg meget af at være i køkkenet. I søndags, blev der bagt grove pølsehorn, fastelavnsboller og lavet god mad. Jeg elsker det. At have tiden til at læse en opskrift, finde ingredienser frem, freestyle og lave min egen ret.

Forleden blev det til en ovnstegt øko-kylling, med en skøn risotto til. Spunken gad dog ikke smage på risottoen – han er i det hele taget blevet en smule kræsen – men gnaskede et stort kyllingelår i sig, og lidt ekstra skind.

Vores køkken er slidt. De tidligere ejere, har fået lavet det sidst i 90’erne, og så er det ellers blevet brugt. Låger er blevet hamret i, skufferne er kørt skæve og komfuret er godt brugt. Så jeg drømmer.
Lågerne kan males, så de får nyt liv – indtil der er finanser til at nyt. Med et lækkert nyt greb på skuffer og skabe, kan det hele komme til at ligne en million.

Bordpladen skal slibes helt ned, og ha’ en god olie. Derefter kunne de grimme hvide fliser bankes ned, så jeg kan få et par nye rækker op – jeg har nemlig fundet de fliser jeg rigtig godt kunne tænke mig.
Gulvet kunne man passende skifte ud med noget linoleum af en art, så det er lettere at holde rent – nu hvor Max færdes meget derude. Det er træls med et trægulv i køkkenet synes jeg.

Op med nogle billeder på væggen, og så skal de nye kroge jeg har købt til viskestykkerne, hænges op.

Drømme er gratis! – heldigvis 😉

Har du nogle køkkendrømme?

– Nå ja – fuglen ?! Det er “Pigeon” lavet af den franske illustrator Pierre Piech. Jeg er helt verliebt i det næbbede dyr, og kunne sagtens forestille mig den som køkkenskriver, på væggen.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Trine
    onsdag 5. marts 2014 at 21:50

    Åhhh de køkkendrømme de køkkendrømme. Dem har jeg også mange af. Men mest af alt drømmer jeg om et nyt køkken i den forstand at også matrikelnummeret skiftes ud.

    Men indtil da er det jo godt man skifte lidt her og lidt der så det er til at leve med indtil man får råd til at leve drømmen ud.

  • Leave a Reply