Solskin på næbbet – dét gør godt!

En morgenluftetur med Max, i strålende solskin. Så kan man ikke andet end at blive glad i låget. Vi gik en skøn tur, med indbygget træningspas. Lidt lineføring og andre små-øvelser blev det til, efterfulgt af leg og så ellers hjem igen.
Da jeg gik, kiggede han bebrejdende på mig. “Hvorfor skal jeg nu være inde, når solen skinner udenfor?”. Heldigvis kommer Kjærsten og Spunken snart hjem, og så kan havedøren ellers stå åben, så han kan løbe ind og ud.

maxhund

Solen strømmer ind i butikken nu, og jeg har pakket lidt nye varer ud. Næste projekt er at lægge dem ind i webshoppen – men så ender jeg ofte med at overspringshandle lidt…og skriver nu på bloggen 😉

I aften skal jeg sammen med min veninde Mette, ind og se Huxi Bachs nye show. Jeg glæder mig, og er sikker på at det bli’r en skøn aften.

Jeg glæder mig til weekenden. De melder godt vejr, så jeg håber på et par timer i haven – og måske lokke manden en tur i Bauhaus, efter lidt muld. Jeg har nogle frø der skal forspires, og jeg må jo hellere snart komme i gang. Lige pludselig er det april.
Egentlig burde jeg også købe lidt mere hegn, og sætte op ude i haven. Ellers så tror jeg ikke at Georginerne overlevet hvalpe-sommeren.
Så er der også alle de fliser nede i baghaven, der skal op. Der skal graves køkkenhave, og det bli’r nok et større projekt.
Det bli’r ikke denne sommer vi får et drivhus, så jeg overvejer også om vi skal belejre min mor nogle timer i løbet af denne måned, og få sat hendes drivhus lidt i stand. Så kan hun få lov til at dyrke tomater og meloner, så vi kan aftage lidt. Måske hun vil bytte med nogle bønner og squash 😉

 

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere